keskiviikkona, toukokuuta 25, 2011

Haruni-huivi ja Emmerdalea

Näin nopealla tahdilla en kyllä enää tee tilaustöitä. Siskoni tilasi minulta Harunin kaverilleen lahjaksi ja tilaus tuli pari viikkoa ennen juhlia, jotka ovat ensi perjantaina. No, eihän minulla ollut sopivan väristä lankaa ja ennen kuin sellaisen löysin, niin siihen meni aikaa. Lisäksi minulla oli menoja viikonloppuna. Kolmeen päivään tuollaisen Harunin kyllä neuloo näköjään eikä tarvitse vielä pitää ihan mahdotonta kiirettä. Tämän neulomisen välillä pystytettiin kasvihuonekin! Huivi kyllä lähti hiukan kosteana, vaikka kuivattelinkin hiustenkuivaajalla, isännän mukana äsken postiin. Pistin sen vähän liian märkänä pingotukseen, niin eipä se yön aikana ennättänyt kokonaan kuivua.

Lankana tässä huivissa oli SirdarSnuggle Babybamboo ja puikot olivat 3,5. Ehkä olisi pitänyt neuloa nelosilla, niin olis tullut vähän parempi, mutta kun aloitin noilla kolme puolikkailla, niin loppuunhan niillä mentiin. Tämän aloitus onnistui kerralla eikä tarvittu kolme aloitusta! :-)
Olin siis viikonloppuna Suomen Emmerdale Clubin 10-vuotissynttäreillä Kuopiossa. Ja hauskaahan siellä taas oli. Pidin oikein kunnon "pitemmän" loman eli menin perjantaina ja tulin sunnuntaina pois. Synttärit oli lauantaina eli siis 21.5. Tulipa myös tutustuttua Kuopion hyviin ruoka- ja terassipaikkoihinkin. Ja tuli koettua kesän ensimmäinen ukonilma. Täytyy kyllä myöntää, että Astan jälkeen ei nuo ukkoset ole enää niin innostaneet kuin ennen sitä...

Ja kotona kriikunat olivat alkaneet kukkia aivan valtavasti.
Samoin luumupuu. Onneksi näissä näkyy pölyttäjiäkin ihan kiitettävästi.
Koirat eivät olleet jyränneet tulppaaneja leikkiessään, vielä! Eilen tiistaina sitten Wallu juoksi yhden kukan poikki. Hula on kyllä vähän monttua tuohonkin kaivanut, sen takia nuo muutama on niin kitukasvuisia.
Mutta nämä esikot on istutettu jo kuuteen kertaan!! Mutta ne vaan kukkii, onneksi!
Mutta sellaista. Tein jo pientä listaa, mitä pihalla vielä pitäisi tehdä, joten sinnehän tässä on suunnattava. Ensi kerralla voin vähän kertoa ostoksistanikin. Meinaan minulla on kuun vaihteessa viikon verran töitä ja ne palkkarahat on nyt sitten tuhlattu!!

Hyvää keskiviikkopäivää toivottaa Pami

4 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Tosi nätti Haruni! Meillä on vielä luumupuun paikka mietinnässä.

Ingi kirjoitti...

Tulin vierailemaan blogissasi ja kaikkea kivaa siitä löytyykin!

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten ihanaa tuo uusimman postauksen Allino-lanka. Vihreän ystävä siis täälläkin :) Emmerdale on suosikkisarjani. Kuulostaa kivalta nuo tapaamiset..

Anonyymi kirjoitti...

Anteeksi, nimi unohtui äskeisestä viestistä. TiiMa täällä usein lueskelee sun blogia, harvoin vaan tulee jätettyä kommenttia.