maanantaina, toukokuuta 16, 2011

Pinaattitunika on valmis!

Ihan ensin: IHANAA, LEIJONAT, IHANAA!! Jarkko Immonen on minun syntymäpitäjästäni Rantasalmelta kotoisin. Täytyy myöntää, että pientä ylpeyden tunnetta oman kylän pojasta on nyt havaittavissa! :-)

Ja sitten toinen IHANAA asia. Siis kolme kertaa jouduin tuon pinaatti- eli raglantunikan aloittamaan ennen kuin se alkoi sujua ja sitten se sujuikin. En yhtään ihmettele, että tuon tunikan ohjeeseen on ihastuttu. Lankana minulla oli Sublime tussah silk dk ja nuo vihreät tein Novitan Puro Batikista, kun tuo Sublime loppui! Ja jos Novitan langoista joku valittaa, että niissä on solmuja, niin minä valitan tuosta Sublimesta. Ihan älyttömästi solmuja!! Muuten kyllä aivan ihastuttava lanka, vähän vaan nukkaava. Sublimea meni 393 g ja Puro Batikkia 161 g. Neuloin numero 4 puikoilla ja aivan sopiva tuosta tuli. Ohjeessahan ei ole kuin M-koko ja ohje löytyy Suuri Käsityölehdestä 3/2009. Ja malli on sinänsä ihana, että minun pömppömahakin piiloutui tuonne oikein hyvin! :-)
Isäntä tuumasi, että tuossahan on ihan epätasainen helma! :-)
Sitten tein vähän kirjaostoksia. Tämän ostin ihan paikkakunnan kirjakaupasta, mutta lisää kirjoja on tulossa Adlibrikseltä. Minähän hiukan hurahdin noihin betonitöihin viime keväänä ja tämän ostin nyt, kun ajattelin jatkaa tänä keväänä.
Ja sitten koirat ja kukkapenkin laitto eivät sovi yhteen. Hula-koiran tekemä tuho eilen illalla!! Lisäksi Wallu pisteli juosta tuosta muutaman kerran! Mietittiin jo, että laitetaan kaniverkkoa tuohon päälle ja isäntä jo suunnitteli paimenpoika-aitaa...

Kiitos edellisen postauksen kehuista. Itse aina ajattelee, ettei tuo piha mikään kummoinen ole ja laittamista olisi koko ajan, jos haluaisi siitä nätin, mutta välillä sitä on oikein tyytyväinen aikaansaannoksiinsa. Meillähän ei kukaan muu ole kiinnostunut millään lailla pihan laitosta, lapset auttavat tarvittaessa.

Mutta nyt pitelemään sadepäivää ja illalla taas kirkolle viemään poikaa kitaratunnille. Isäntä lähti jo näin päivällä sinne ja tuo taas minulle 5 säkkiä puutarhamultaa :-).

Hyvää viikonalkua toivottelee
Pami

12 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Onpa kaun is tunika!

Tuoste Rantasalmesta pitaa minun mainita, etta se on minun takalaisen asuinkuntani ystavyyskunta Suomessa ;). Monet tuttavistani täällä ovat käyneet Rantasalmella.

Marjo kirjoitti...

Ihana tunika!

Meillä koirat joka kevät kokeilevat, jos kukkapenkki olisi sallittua aluetta...

Marjo kirjoitti...

Ihana tunika!

Meillä koirat joka kevät kokeilevat, jos kukkapenkki olisi sallittua aluetta...

Marjo kirjoitti...

Oho, ihan tuplana pistin menemään!

Neili kirjoitti...

Kuulemma täällä ihan liputetaan!
Hyvä Jarkko!

Marjut kirjoitti...

Ihana tunika ja ihanat Leijonat! Minulla tunika on vielä harkinnassa, koska jo lankoihin menisi omaisuus.

Kaisa kirjoitti...

Aivan ihana pinaatti, nuo raidat ovat piste i:n päällä! (Heh, epätasaisesta helmasta puheenollen: otin talvella tukkaan uuden leikkauksen, jossa hiukset ovat edestä pidemmät ja latvat lyhenevät niskaan. Sami kysyi varovasti, että onko tuo tukka tarkoituksella leikattu vinoon... :D)

sirimi kirjoitti...

Kaunis tunika! Kiva malli.
Minäkin olen asunut Rantasalmella jonkun aikaa. Muutimme sieltä pois n. 11 v sitten. Kaunista seutua ja ihania lenkkeilymaastoja.
Sinulla näyttää olevan ihana pihapiiri. :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihana tunika kerrassaan ja tyylikäs väri.

TeSa kirjoitti...

Kaunis neule. Olen katsellut samaa mallia monen eri versiona, kaikki omalla tavallaan ja värityksellään ihastuttavia.
Nuo eläimet...saavat joskus omia aatoksiaan.

Tiny kirjoitti...

Ihana tunika! Niin, ja kiitos ihanista sny-paketeista. =) Viimeisen hain tänään postista, mutta en ehtinyt siitä blogiin vielä kirjoittelemaan, enkä ehdikään ainakaan ennen sunnuntaita, joten kiitokset siitä, ja kaikista muistakin, nyt tässä! Jatkan tutustumista täällä toisen kerran, nyt nukkumaan... =) Aurinkoista kevään jatkoa!

♥ Hannele kirjoitti...

eihän tuo nukke juokse elävästi