lauantaina, toukokuuta 28, 2011

Viimeinen sny-paketti ja rahantuhlausta

Torstaina tuli viimeinen sny-pakettini. Samassa postissa erillisenä tuli tuo ihana muumi- tai oikeastaan hattivatti-korttikin. Missä liene ollut matkalla... Paketit minulle lähetti Salma. Kaikki paketit olivat ilahduttavia, myös tämä viimeinen, joka sisälsi kolme kerää Allino-lankaa (50 % pellavaa, 50 % puuvillaa), joka on aivan ihanan tuntuista ja etenkin väristä!! Ai, minäkö vihreän ystävä... :-). Lisäksi paketissa oli suklaapatukka, joka sisältää pistaasipähkinää.
Itse laitoin pakettini Tinylle, joten sieltä näkee, mitä olen lähetellyt. Nämä vaihdot ovat aina yhtä ihania, mutta nyt jättäydyin kaikista pois, koska asun kuitenkin niin pienellä paikkakunnalla, ettei täältä oikein löydy mitään kivaa.Ja näköjään melko harvoin tulee käytyä kaupungissakaan enää, kun en ole töissä.

Mutta sitten sitä rahantuhlausta. Tai eihän käsityöihmiselle ole tuhlausta ostella vähän kirjoja ja lankaa. No, langoista ei nyt ole kuvia, mutta kirjoista ja lehdestä. 

Tilasin itselleni Adlibrikseltä Martha Stewartin kirjan. Oli ihan pakko!! :-). Ja onhan tuo aivan ihana kirja. Täytyy vielä kyllä tutustua siihen paremmin! Harmi, kun Martan ohjelmat siirtyivät kaapelitalouksien nähtäville. Vaikka en minä montaa malttanut katsoa, kun tulivat vähän huonoon aikaan. Silti harmittavaa!!
Kaupungissa käydessä tuli sitten matkaan tällainen lehti. Tässä oli kivoja huivi- ja toppimalleja. Yhdessä topissa on samanlainen helma kuin pinaattitunikassakin.
Ja sitten täähän oli ihan pakko hankkia!!! :-) Ihastuttavin malli oli ehdottomasti Pilvi, joka näkyy tuossa kannessa ylimmäisenä puun runkoa vasten.
No, lisää rahantuhlausta oli tietysti se, että meillä kävi eilen ikkunanpesijät. Olen nyt neljänä vuonna ulkoistanut ikkunanpesun ja olen oikein tyytyväinen. Itse sillä aikaa siivoilin muuten ja istuttelin kesäkukkia. Tämä kuva on otettu ikkunan läpi, kun ajattelin esitellä puhtaat ikkunat. Kun siirsin kuvan koneelle, niin huomasin, että olin ottanut kuvan kärpäsverkkoikkunan läpi, pöh! No, kuvassa on se tuvan ikkunan alla oleva kukkapenkki, jonka esikot on istutettu nyt 6 kertaa. Kiitos Hula-koiran! Nyt laitoin tuollaiset koristeet vähän rauhoittamaan tilannetta. Noistahan pitäisi tulla sellainen nätti aita, mutta ehjinä olivat vain nuo muutamat palat, joten olkoon nyt noin.
Keskiviikkoiltana meillä ukosti. Ennätin ottamaan muutaman kuvan tummista pilvistä ennen kuin oli kiire repimään töpseleitä irti. En ollut heti kuullut ukkosen jyrinää!!


Mutta nyt on lähdettävä siivoamaan. Neiti E siis valmistuu keskiviikkona matkailupalvelutuottajaksi ja lauantaina olisi yo-juhlat. Neiti ei vaan halua juhlia, joten en nyt siihen varaudu, mutta meillä ei ole pitkään aikaan kunnolla siivottu, joten pakko kai lähteä taas imuria taluttamaan, kun on puhtaat ikkunatkin. 

Hyvää viikonloppua toivottaa
Pami

4 kommenttia:

Pirena kirjoitti...

Luin tästä alaspäin mitä olit puuhaillut ja hengästyin. Minulla on joku etanavaihde päällä koko ajan kun ei valmistu käsityötä eikä paljon muutakaan. Koneellakin yritän istua mahdollisimman vähän. Liian vähän ehdin kuitenkaan blogeja lukemaan kun niitä on listalla liikaa.
Ihana tuo edellisen huivi. Milloinkahan minä saisin aloitettua, malli tosiaan on nätti.

Marjut kirjoitti...

Huh, kun olet ollut ahkera. Onnea neiti E:lle!

sirimi kirjoitti...

Sinhän olet ollut tolokkuna! Minä olen ollut samoissa puuhissa, lienen siis tolokku minäkin :D. Pihalla puuhastelua ja siivouksia on näin kevätkesästä vähän liikaakin.
Ukkonen jyrähteli meilläkin eilen ja tulipa kyllä vettäkin melkoisesti taivaalta.

Hilkka kirjoitti...

Johan olet ollutkin ahkerana. No kyllä minäkin olen poihalla touhuillut, kaiken vapaa-ajan.
Ihania kirjoja, katselin tuota Pitsikirjaa, joka on kai pakko hankkia, on niin houkutteleva.