perjantaina, helmikuuta 24, 2012

Kaaos jatkuu...

Ensin vähän noista kivistä: nuo pienemmät olen tehnyt siten, että olen virkannut kaksi samanlaista kappaletta ja viimeisellä kerroksella ne yhteen ja vähän ennen loppua kivi sisälle. Tuon suurimman tein siten, että tein ensin tuon koristekuvion ja jatkoin toisen puolen supistamalla. Tekotapana tuo kaksi samanlaista palaa tuntui helpoimmalta. Nämä kivet on siis tuotu matkalaukussa Madeiralta. Enempää en saanut tuoda!! Isäntä ja lapset kielsivät täyttämästä matkalaukkua merenrantakivillä!! Mutta löytyyhän noita pyöreitä kiviä Suomestakin. Täytyy jatkaa kesällä vaikka erivärisillä langoilla.

Tämä huivi on Coquille. On se!! En ole vaan päässyt sitä pingottamaan, kun tällä hetkellä ei ole oikein paikkaa siihen hommaan. Tuo punaisenruskea lankahan meinas loppua, joten sitten vaan tuollaista keltaista raitaa, niin lanka riitti oikein hyvin. Nyt sitten en löydä, mitä lankaa käytin, mutta Titityyltä ne ovat.
Meinaa nyt keskittyminen herpaantua kokonaan, kun tällä hetkellä piikataan auki roskavalua pesuhuoneesta ja saunasta. Meteli ja pöly ovat sanoinkuvaamattomia!! Tässä on kuva meidän tuvasta tällä hetkellä. Pääsisköhän tällä Suomen kaamein kämppä ohjelmaan!
Hyvää perjantaita ja tulevaa viikonloppua toivottelee Pami

5 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Oot kyllä ahkera noiden käsitöiden kanssa. ´Kauniita sisustuselementtejä kun kivet:)

Auli kirjoitti...

Voi vaan kuvitella tuota hässäkkää!

varjoyrtti kirjoitti...

Nuo kivet kyllä kiehtoo mieltä kummasti aina kun niistä näkee kuvia. Ilmeisesti ne vastakohdat siinä täydentävät toisiaan, pehmeä kova siro raskas...

Susu kirjoitti...

Ei kyl käy yhtään kateeks. Taas tuli sellainen olo et kaikesta huolimatta on mukavaa asua kerrostalossa...

Mut noi kivet on kyl ihania! Tulee kesäolo ja mielessä veneretki johokin saarenrantaan:-)

nätti rätti kirjoitti...

pari kiveä on mulla ollut tuossa verannalla odottamassa vastaavaa päällystämistä. postauksesi muistutteli niistä....
katsonpa mitä muuta täältä sun blogistasi löytyy...