perjantaina, helmikuuta 03, 2012

Seuraava huivi

Ostin kaksi kerää tuota Austermann Subito -lankaa ja koska nämä oli niin helppo tehdä, niin toinenki valmistui saman tien.
Ja sitten ihan pientä valitusta jälleen. Ihan oikeasti näille kaikille vastoinkäymisille ei voi enää kuin nauraa, mutta huomattiinpa eilen illalla sisällä vesivuoto! Nyt ei sitten sisälle tule vettä, vaan käydään navetalta tarvittava vesi. Tänään onneksi putkimies tulee kartoittamaan vahinkoja. Vuoto on kylppärissä, joten tässä vielä mietitään, miten remontti tehdään niin, että suihku olisi käytössä! Yksi vaihtoehto on purkaa seinä tuvan puolelta, silloin se ei vaikuttaisi peseytymiseen. Onneksi meillä on ulkovessa, mutta näillä pakkasilla se ei ole kovin houkutteleva vaihtoehto :-).

No, toivotaan, ettei kovin suuri remontti olisi tiedossa. 

Valitteleva Pami

14 kommenttia:

eikku kirjoitti...

Kivoja huiveja!

Marjut kirjoitti...

Kiva huivi! Vesivahingot ovat syvältä. Teetimme kerran kylppäremontin kerrostaloasuntoon ja sen muutaman vuoden päästä myytyämme uusi omistaja otti yhteyttä ja jouduimme korvaamaan vesivahinkokuluja 1/3, koska työtä ei oltu tehty loppuun saakka kunnolla.

Helena kirjoitti...

Kivan ilmeikäs värikin näissä molemmissa! Vesivahingoista on tosi huonoja kokemuksia. Asuttu evakossa monta kuukautta sellaisen takia (tapahtu kerrostalossa). Pidän peukkuja että selviäisitte pikkuremontilla!

Sirpa kirjoitti...

Hauskan näköinen huivi,aivan kuten edellinenkin.

Sonja kirjoitti...

Onpas herkullinen huivi! Melkein vois sortua... huomenna pakollinen käynti käsityökauppaan, oliskohan siellä tuota lankaa!?! :D Hyvää viikonloppua!

Mervi kirjoitti...

Koettelee vaan ei hylkää herra, vai mitenkä se meni?

enkulin käsityöt kirjoitti...

Tosi kaunis. Ihanaa tuo lanka. Mukavaa viikonloppua Sinulle

Riitta Sinikka kirjoitti...

Kaunis ja lämpimän sävynen/ näköinen!

Mari kirjoitti...

Ihana huivi! Tsemppiä vesiongelmien kanssa, meillä oli viime vuonna kaivo remontissa 3kk, joten elettiin kyliltä kannetun veden varassa...

Casa kirjoitti...

ihanan muhkea huivi ja nuo värit..nams..
sen verran blogisi kolahti niin liityin lukijaksesi :D

TuuliS kirjoitti...

Upeita huiveja!
Meillä loppui vedentulo kesken kaiken ja pelättiin pahinta pakkasella, mutta "vika" oli yksinkertainen: mies oli sulkenut päähanan vahingossa, tarkoitus oli sammuttaa ulkovalot ja katkaisijat ovat samanlaiset, toinen on vain merkitty. Toivottavasti teidän vesivahingot jäävät pieniksi!

kisa kirjoitti...

Hauskan näköisiä huiveja,molemmat :)

jantta kirjoitti...

Ja nyt alan plärätä blogiasi oikein urakalla.
Ei mukavaa tuommonen vesivuoto :( Meillä on lämpövuoto yhessä seinässä. Ulkoseinää menee kuuraan. Täytyy kesällä sitä tutkailla.

ViTa kirjoitti...

Aivan ihana lanka!