torstaina, helmikuuta 02, 2012

Palataanpas taas ruotuun :-)

Valitukset pois ja puikot käteen! :-) 

Mielestäni aivan ihana kaulahuivi syntyy nopeasti Austermann Subito -langasta 20 numeron puikoilla. Onhan ne puikot yhdet halot, mutta lopputulos on mielestäni kiva!
Muutama vuosi sitten naapuri purki pienen mökin mailtaan ja sieltä oli lattian alta löytynyt vanhoja lehtiä. Hän toi meillekin pari lehteä ja mietin pitkään, miten niitä voisi käyttää hyödyksi. Siis olihan ne aivan ihania jutuiltaan. Vihdoin löysin Tokmannilta riittävän ison kehyksen, ettei sivuja tarvitse pieniä mitenkään ja laitoin sitten yhden sivun kehykseen.
Lehti on vuodelta 1942  ja 11. päivä huhtikuuta, joten otsikot ovat tällaisia: Karjan luettelointi Mikkelin läänissä, Voimmeko parantaa itävyyttä, Nuorison voimilla saadaan ihmeitä aikaan, Timotein ja puna-apilan siemenen hinnat, Varoitus naisvakoilijoista, Lantun siemenillä tänä vuonna kova kysyntä ja paljon muuta. Myös ihana mainos: Lumput ovat nyt lampaita-niistä saadaan lämmintä armeijalle, pukevaa kotirintamalle. Lehtiä on kaksi kappaletta, joten tuohon kehykseen voi sitten vaihdella sivuja.

Taulu vielä vähän etsii paikkaansa, mutta kyllä sille paikka löytyy!

Pakkasta on!! Eli uuninlämmitysterveisin Pami 

Apua, apua: olin unohtaa, että lupauduin vaihteeksi PIFFIIN eli annan hyvän kiertää, englanniksi "Pay it Forward" = PIF eli ideana on ottaa kolme osallistujaa, jotka vuorostaan lupaavat laittaa hyvän kiertämään kolmelle eteenpäin. Ainoa ehto on, että se on itse tehtyä. Eli kolme ensimmäistä halukasta saa minulta jotain, kunhan muistaa sitten laittaa hyvän kiertämään eteenpäin. Nappasin tämän Violettia ja villalankaa -blogista.

3 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Hauska tuo huivi ja lehti-idea on kerrassaan mainio.

Hannelen paratiisi kirjoitti...

vanhat uutiset jännii

varjoyrtti kirjoitti...

Tuo huivi on kyllä kaunis. Nuo isot silmukat näyttävät sympaattisilta. Tykkään. Mie oon kanssa joskus kehystellyt vanhoja kellastuneita painotuotteita, ja vieläkin vaan ne on suosikkejani.