maanantaina, kesäkuuta 18, 2012

Tänään ei sada ihan niin paljon kuin eilen...

Ehkä. Eilen katsoin sadetutkaa, jonka mukaan sateen piti alkaa iltapäivän kolmen maissa. Ensimmäiset isot pisarat tuli kello 15.03. Melko tarkkaa tuo sään ennustaminen nykyisin!! 

Nämä kukat tarvitsevat paljon aurinkoa ja nyt olen nauranutkin, että koska muuten en timantteja saa, niin timantteja on kuitenkin pihassa. Tämä kuva ei ihan kerro, kuinka kauniita nämä ovat todella avonaisina ollessaan. Suosittelen kuitenkin lämpimästi paahteisille pihoille.
Nämä unikot ovat levinneet ja levinneet ja levinneet.... Minusta nämä ovat kauniita, tykkään!!
Tuli sitten vihdoin viimein ostettua tällainenkin päiväkirja. Tähän asti minusta tällä on ollut ihan liian paljon hintaa, nyt sain tämän 12 eurolla, joten hennosin ostaa. Saa nähdä tuleeko täytettyä.
Ja sitten mökille viemäni kukka meinasi kuolla. Itse vein tuon tiistaina, isäntä kävi tuossa välillä mökillä, muttei huomannut koko kukkaa!!, ja vihdoin eilen sunnuntaina kävin kastelemassa kukan. Melkein meni yöunet kukan takia!! 

Ja mitä tehdään vanhoilla, ruostuneilla lehmien riimuilla: niitä laitetaan kukka-asetelmiin!!
Pieni maatalouspoliittinen puheenvuoro tähän väliin: nykyisin lehmiä ei pidetä tuollaisissa riimuissa. Uusissa, isoissa pihatoissa lehmät (ja muutkin naudat) saavat kuljeskella vapaasti, joten aina ei ennen vanhaan ole paremmin kuin nykyisin!!
Meillä ruostui muurikka mökillä, kun ei viime aikoina olla siellä syöty vaan käyty pikaisesti saunomassa. Löysinpä seuraksi puuliiteristä pari muutakin ruostunutta esinettä.

Uusi Ulla on ilmestynyt. Suosittelen lämpimästi!!

Nyt neulomaan, jotta seuraavalla kerralla olisi jo valmis neule esiteltävänä. Noin 10 senttiä puuttuu...

Pami

2 kommenttia:

♥ Hannele kirjoitti...

Kauniisti siellä kukkii,
ruoste on myös kaunista.

Susu kirjoitti...

Voi miten paljon kaikkea kaunista täällä taas onkaan! Kiva kun muistutit tuosta muurinpohjapannusta. Pitääkin heti mennä tarkistamaan sen kunto - sillä kun saa helposti mättöä isollekin porukalle. Ansalle terveiset ja rapsutukset:-)