tiistaina, kesäkuuta 05, 2012

Vauhtia taas riittää

Ensi postauksessa lupaan jo vähän liipata käsitöitäkin!! Minä olen huono näyttämään keskeneräisiä töitä, mutta nyt näkyy venyvän valmistuminen niin pitkälle, että parempi kuvata seuraavalla kerralla keskeneräisiäkin.

Viime perjantaina olin lasten kanssa Jyväskylässä sisaren tyttären valmistujaisissa. Hänestä tuli kokki. Samalla kävin etsimässä tuohon keskeneräiseen neuleeseen lankaa. Olin aivan varma, etten löydä sitä, koska alkuperäiset langat olin ostanut jo viime kesänä melko tarkalleen vuosi sitten. Vaan kylläpä löysin ja vielä samaa värierääkin!! Ihana Pikkulinna!! Harmitti, kun en oikein osannut muuta lankaa ostaa, vaikka tuossa ihanassa kaupassa oli kaikki langat -20 % alessa!

Maanantaina sitten poika S lähti Helsinkiin Metallicaa katsomaan. Vähän minua jännitti, kun lähtivät minun autolla, mutta hyvinhän tuo reissu meni. Vissiin. Poika vielä nukkuu, kun palautui kotia vasta puoli viisi tänä aamuna. Kerran soitin ja silloin olivat ratikassa. Auton olivat jättäneet Messukeskuksen pihaan parkkiin. 

Sain sitten eilen postissa aivan ihanan kalenterin. Eräs Emme-kaverini näitä oli tilannut Englannista ja minä ennätin tilaamaan yhden kalenterin häneltä! Kalentereita on rajoitettu määrä, joten olen aivan innoissani.
Kävin minä eilen myös kitkemässä kukkapenkkejäkin. Toin sitten kimpun sisällekin ja tajusin samalla, että kimpun värit sattuvat juuri oikein eiliseen päivään. Olihan puolustusvoimain lippujuhlan päivä. Noita kukkia minun kukkapenkeissäni riittää. Lemmikit ja härkit ovat kovia leviämään.
Ja ettei vielä menoja puuttuisi, niin neiti E lähti sitten tänä aamuna kahdeksalta Helsinkiin katsomaan Pitbullin keikkaa. Hän meni kyllä Punkaharjun kautta ja sieltä junalla. Minun ei tarvitse ihan niin paljon jännittää... :-)

Millekähän keikalle sitä meikäläinen lähtisi? Jos vaikka kävisisin tänään mökillä!!

Aurinkoisin terveisin Pami

4 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Meidän neiti lähtee myös keikalle kesäkuun puolivälissä, mutten muista, mikä keikka on kyseessä:D

TeSa kirjoitti...

Kesän keikkakierros onkin aika kattava.
Sinullahan on pihakierros hyvässä vauhdissa ja paljon kauniita kukkia.

Riitta Sinikka kirjoitti...

Nyt oon niin kade!! Nimimerkki Emmerdale-fani.

♥ Hannele kirjoitti...

hiano ihana kalenteri