maanantaina, heinäkuuta 30, 2012

Langanostolakkoni....

...loppui, kunTitityyltä tuli niin hyvä tarjous. En olisi kyllä muuten ostanut (uskoo, ken tahtoo...), mutta olin jo pitkään aikonut hommata tuota oikeassa reunassa olevaa hamppulankaa tiskirättejä varten. Minusta se on ehdottomasti paras lanka, jotenkin en tykkää "pehmeistä" tiskiräteistä!! Ai, no miksi nuo muut!! Noku, noku, noku.... Äh, kun vaan nyt sitten teki mieli!! :-))
Sitten muutama kuva taas tämänhetkisestä pihatilanteesta. Nuo tähtisilmät ovat niiiiin ihania. Nyt ne vasta innostuivat kukkimaan kunnolla. Olisivatkohan kärsineet vähän noista sateista. Viime vuonna kukkivat paljon paremmin.

Jotenkin tänä vuonna vasta tajusin, että keväämmällä tuossa kukkii keltainen lilja ja näin loppukesällä oranssi lilja. En ole kyllä vielä selvittänyt, mitä liljoja nuo ovat, kun olen vain pitänyt niitä päivänliljoina :-). Tuossa keskellä on sitten röyhytatar, jonka hävitin meidän pihalta vahingossa, mutta onneksi sain kaverilta uuden tilalle!!
Nämä syysleimut ilahduttavat joka vuosi loistollaan!!
Huomenna viemään heinäseipäitä Savonlinnaan!

Pami

5 kommenttia:

Auli kirjoitti...

No, aika hyvät ostokset, ei haittaa tuollaiset sortumukset yhtään!
Ne on ihan must-juttuja meille neulojille, vai mitä! Minullakin on noita tähtisilmiä, mutta vähän vaisuti ovat tuikkineet, uskon siihen, että on ollut liian sateista!

♥ Hannele kirjoitti...

Kukkii hienosti.

kisa kirjoitti...

Kivoja ostoksia olet tehnyt ja ihan selkeesti vain tarpeellista ;)Kauniita kukkasia!

Marjut kirjoitti...

Minunkin langanostolakkoni loppui lopullisesti Tallinnan reissuun:DD

Saga kirjoitti...

Kerropa minullekin, miten röyhytatarista pääsee eroon. Minä käyn jo toista kesää taistelua röyhytataria vastaan, sillä haluaisin sen pois etupihaltamme.