torstaina, elokuuta 02, 2012

Wingspan

Pitihän se tehdä minunkin tuoWingspan. Se oli kyllä helppo tehdä, mutta pieniä reikiä minulla kyllä jäi tuohon neuleeseen. No, ei kai se haittaa!! Lankana minulla oli Novitan Tico Tico ja puikot oli numero 3. Minä tein tuohon 12 sakaraa, että sain siitä reilumman. Lankaa meni 118 g. Tarkoitus oli käyttää kaikki Tico Ticot, mitkä minulla oli, mutta siitä olisi tullut sitten aivan hirmuisan pitkä!! Vielä jäi 44 grammaa, pitänee tehdä vaikka myssy loppulangasta.

No, sitten jälleen pihakuvia. Jotenkin tuntuu, että tänä kesänä kaikki kasvaa ja kukkii aivan mahdottomasti!! Suopayrtistä lähtee aivan huumaava tuoksu.
Ja tämä on mielestäni harmaamalvikki.
Pilvistä on ollut, mutta meillä ei ole ukkoset ja sateet hirvittävästi vaivanneet. Ovat kiertäneet meidät suht sujuvasti. Pari kertaa on jouduttu irroittelemaan töpselit seinistä!! Asumme kahden järven välissä ja aina on sanottu, ettei ukkoset tule järvien yli. Sitten jos se tulee, niin yleensä se on melko raju ukkonen ja jytisee päällä!!
Tämä kuva on otettu maanantaina, jolloin oli aivan mieletön helle, mutta se ei Hula-koiraa haitannut!! Pallo olisi pitänyt silti pelata!!
Oho, näköjään tuli tällainenkin kuva ladattua...
... mutta tämä se oli, jonka halusin tähän. Wallu-koiraa suututtaa, kun ympäröin hänen juomapaikkansa!! Kyllä on pyöritty monta kertaa ympäri, että ylettyiskö juomaan tuolta vai ei!!
Meillä ei muita kissoja ole pahemmin sisällä näkynyt, mutta Ansa on sitäkin enemmän sisällä. Harmi, kun Ansan Oiva-veli on varmaan joutunut suden tai ketun suuhun. Ei ole näkynyt koko kesänä!!!
Tämän päivän ohjelmassa on kellarin siivousta, hamppulangasta tiskirättien neulomista, heinäseiväsurakkaa ym. Olen roudannut Savonlinnan kaupunkiin heinäseipäitä jo varmaan viitisenkymmentä ja tänään tulee eräs henkilö sieltä hakemaan parikymmentä heinäseivästä. Tämän jälkeen kyllä taidan lopettaa heinäseipäiden myymisen, koska haluan, että meillekin niitä jää. Ihan hyvät kaverit saavat vielä muutaman :-).

Hyvää torstaipäivää
Pami

9 kommenttia:

Birgitta kirjoitti...

Kiva huivi. Hyvät värit. Ihania kissoja. Meidän Leevikin viihtyy enimmäkseen sisällä tai sitten terassilla. Ilmeisesti jokin on sen peljättänyt, koska hän ei kovin kaus talosta yksin enään mene.

Marjut kirjoitti...

Todella kivat värit huivissa! Ansa on kyllä tosi suloinen.

Sonja kirjoitti...

Kiva huivi, on ollut minunkin työlistalla jo aika pitkään. Voisi ottaa seuraavaksi projektiksi! :)

RyytimaanMinna kirjoitti...

Nätti huivi! Mulla edelleen to-do-listalla... no sitä listaa kun katselee, nuorisolta tullut vähän tilausta... niin wingspan saa odottaa.

Todella ihania kuvia pihapiiristä <3

kisa kirjoitti...

Kaunis huivi :)

Saga kirjoitti...

Ihana wingspan näköjään tulee Tico Ticosta.
Kiitos röyhytatarin hävitysohjeista. En kuitenkaan taida ruveta omaani myrkyttämään, se kun kasvaa kukkapenkissä. Voisi käydä huonosti muillekin kukille.

Hepsi kirjoitti...

Kaunis Wingspan!

Siskohanne kirjoitti...

Kauniit värit tuossa Wingspan-huivissa!

S kirjoitti...

Kivan värinen Wingspan! Ja NIIN suloinen Ansa osaa ottaa rennosti...