perjantaina, elokuuta 10, 2012

Meillä on aarrelato

Tai siltä ainakin tuntui, kun tänä kesänä vihdoin menin sinne käymään.Tähän asti olen käskenyt miehiä tuomaan heinäseipäitä tarvittaessa, mutta he ovat alkaneet valitella, ettei sieltä löydy enää kunnollisia. Juu, ei varmaan, kun katto on rikki ja kaikki sadevedet valuu juuri heinäseiväskasan päälle, joka on vielä pinottu tiiviisti.
Mutta löytyy sieltä vielä koviakin heinäseipäitä ja niitä olen roudannut nyt Savonlinnaan muutaman kymmenen kappaletta. Muitakin aarteita ladosta tietysti löytyi, kuten tiiliset salaojaputket, joita jo käytin suihkulähteen ympärille. Ja sitten heinäseipäiden tappeja, joista tuli siis kukkapenkin reunus. Muitakin ideoita on jo kehitteillä.
Samoin vanhat hevoskärryt olivat siellä ja joitain muitakin hevosvetoisia työkaluja, kuten heinänpöyhimiä. Isäntä kyllä lupasi paikata katon, kun siellä on myös nuo "modernimmat" äkeet! Jotain kivaa noille vanhoille aarteille pitäisi kehitellä, että pääsisivät "paraatipaikalle" eikä jäisi keskellä metsää olevaan latoon!!

Sain viime syksynä tädiltäni kuivakukkakimppuja. Ne olivat maljakoissa tähän saakka kimppuina, mutta nyt kun löysin Kuopion lopettavasta Sinooperista todella edullisesti niitä harmaita kuivakukkasieniä, niin muotoilin niistä pallot. Tulipa ihan kivan näköisiä!! *mieltä*
Nuoriso lähtee tänään Jurassic Rockiin ja mamma tietysti huolehtii kotona: paleleekohan he, kastuukohan he, toivottavasti mitään pahaa ei tapahdu... :-). Ovathan he ihan vastuullisia nuoria, mutta kun mamma ei vaan voi olla huolehtimatta!! 

Viikonloppuja
Pami

Ps. Mietin, minkä tunnisteen laitan tuon ladon osalta, mutta tietty, maatalouttahan siellä on koko lato täynnä!!

3 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Aikamoinen aarreaitta (tai siis -lato) se onkin!

Birgitta kirjoitti...

Kivoja nuo kuivakukkapallot.

Anneli kirjoitti...

Kiitos Pami, ohjeista !!