keskiviikkona, joulukuuta 15, 2010

Viimeinen paketti...

...tuli sitten Merviltä Villavaarasta. Enpä kyllä arvannut, vaikka en kyllä pahemmin arvuutellutkaan. Mervi ajatteli, että olisin keksinyt hänet aikaisemman paketin kirjanmerkistä ja täytyy myöntää, että siitä minulle tuli mieleen, että jossain olen sen ennemminkin nähnyt. Mutta en aloittanut salapoliisitutkimuksia ja hyvä niin. Minusta on hauskempaa saada Salainen neuleystävä selville vasta viimeisessä paketissa. 

Mutta sitten siihen pakettiin. Kuvasin paketin kahteen kuvaan, kun halusin tuon tontun tarvikkeet selkeästi esiin. Tuollainen askartelupakettihan sieltä ilmestyi. Tarkoitus oli jo eilen tehdä tuo tonttu, mutta aika menikin sitten muihin juttuihin.
Lisäksi paketista löytyi ihanaa Araucania Ranco Solid -lankaa, jota piti käydä ihan ulkona katsomassa, että minkäs väristä tuo onkaan. Tuoksu on aivan huumaavaa ja varmasti siitä teen itselleni huivin. Enpä henno muille siitä mitään tehdä :-). Paketissa oli myös joulukahvia, lautasliinoja, vaniljantuoksuinen kynttilä (juu, ei haittaa, tykkään myös vaniljantuoksusta) sekä toivomani hakaneulat lapasten peukaloita varten.
Kylläpä oli tosi mukava syksy saada paketteja. Kiitos vielä kerran Snylleni, joka ei siis enää ole salainen! Ja tietysti oli mukava tehdä myös itse paketteja. Omani ei kyllä lähde ennen kuin huomenaamuna. Silloin käyn kirkolla seuraavan kerran.

Ja nyt uuninlämmitykseen
Pami

2 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Ihanan paketin oletkin saanut!

Hyvaa joulunodotusta!

Hannelen paratiisi kirjoitti...

sinähän olet ollut ahkera, munulla ei kaikki valmista