perjantaina, huhtikuuta 13, 2007

Melkein tekisi mieli sano prkl....

Jostain kumman syystä en saa onnistumaan viiden kuvion jälkeen tätä Roosa-huivia!! Aloitin jo purkamalla alun kolme kertaa, mutta sehän on ihan tyypillistä minulle! Sitten sain homman toimimaan, mutta nyt jostain syystä aina häviää reunasta yksi silmukka johonkin... Olisiko se Kiri ollut helpompi, sitä ajattelin ensin! Jaa, minun taidoillani... Nyt pieni alakuloisuuden puuska iski, myönnettäköön.

Ehkä kaiken takana on miehen neljän päivän reissu Pietariin. Vaikka olen tyytyväinen, kun hän joskus poistuu kotoa, niin yleensä aina jotain vähemmän miellyttävää tapahtuu: nytkin kaksi vasikkaa sairastui!! Eikä tuo pirun huivi onnistu. Tyttäreni sanoi, että hän voisi muuten auttaa, mutta joutuisin purkamaan koko huivin alun. No, siihen varmaan vielä päädyn!

Lisään tuonne sivun laitaan Ystäväkirjan, jota olen harkinnut pitkään ja lisäksi on kuvia paketista, jonka sain Juulialta. Sattui taas onnetar potkaisemaan... Koko paketti oli tietysti aivan mahtava, mutta noihin tulitikkuihin ihastuin todella. Kiitos, Juulia!

Niin, se "pakollinen kissakatsaus":Jostain kumman syystä Viiru on saanut päähänsä, että tuossa sinisessä kupissa on maitoa!! Ja kun sille sitä antaa, niin katse on hyvin tuima: noin vähän ja vain kevytmaitoa!!! Mutta kun ei sitä maitoa kovin paljoa passaa antaa... ja täysmaitoa on harvoin!





























Koirastamme Wallusta tulee "katsaus" ensi perjantain jälkeen: perjantaina mennään trimmaajalle. On jopa jotain karvoja, mitä trimmata lääkityksen (kilpirauhasen vajaatoiminta) jälkeen. Viime keväänä oli vain ns. yksi-risti-kaksi! :-)

1 kommentti:

Outi kirjoitti...

Viiru osaa selvästi vaatia. :)