lauantaina, syyskuuta 01, 2007

Itkettää....

Muokkaus heti perään: Anteeksi, mutta piti "leikkiä" tuon kursorin kanssa! Nyt poistun siivoamaan....

No, ei nyt ihan, mutta melkein!

Aloitin toissa iltana tehdä Minttumaari -huivia! Sitä oli tosi kiva neuloa. Hyvin äkkiä tuli valmiiksi ensimmäinen kaavio, toista toistin ohjeen mukaan ja yritin laskea valmiita ruutuja. Sitten tuli kaavio kolme valmiiksi, hyvä minä! Ja aloitin viimeistä kaaviota ja silloin... Eihän se osunut millään. Olinkin tehnyt parittoman määrän keskisilmukasta ehjiä ruutuja, vaikka piti olla parillinen ja vaikka laskin kyllä mielestäni ruudut tarkkaan. Nyt mietin, pitäisikö kaavio kolmen osuus purkaa, mohairia on vaan niin hankala purkaa!!!!

Ohjeissa pitäisi olla vielä sellainen lisäys, että jos KUITENKIN teet toisella lailla, niin voit käyttää tätä sovellusta! Ja minulle kun aina vaan tahtoo käydä näin... Huoh!

Kiitokset pitsineuleliinan kehujille ja erillinen kiitos vielä Orvokille: tietysti se on vapaaneulontaa!! :-)
Tässä sitten vinkkiä, miten voi käyttää vanhat pitsiliinansa. Kuva on otettu uusimmasta Modasta eli 5/2007. Lehdessä on sokeritärkin ohje: 1 dl sokeria, 1 dl vettä. Keitä 3-4 minuuttia. Anna kuivua.


Jaahas, se olisi siivouspäivä. Imuri käyntiin, kun lapset herää.

3 kommenttia:

Esikko kirjoitti...

AdLibriksesta sen tilaamani kirjan postikulut olivat 2,90. Ei minusta paha.

Raisa kirjoitti...

Hei, pakettisi löysi eilen perille! Kiitos ihanasta arvontavoitosta! =)

KatiO kirjoitti...

Tuo pitsikoira on ihana :) Samassa lehdessä oli samalla sivulla muitakin tosi kivoja ideoita ja oivalluksia. Tykkäsin tuosta lehden numerosta.

Harmi, että minun sivujen lataantuminen kestää kauan. En tiedä missä se vika sitten on, sillä en ole ennen kuullut,että muilla olisi ongelmia sivujen lataantumisen kanssa.