maanantaina, helmikuuta 04, 2008

Huoh...

Nyt ei tule sitten vieläkään kuvia, kun neulonut olen, mutten mitään valmiiksi saakka. Osasin tänään aloittaa yhden uudenkin työn, vaikka entinen odottaa tuolin vierellä...

Siis villatakkia neulon edelleenkin, hihat puuttuvat. Tänään aloitin polvisukkien neulomisen!! Halusin aloittaa jonkin pienemmän työn, jota jatkan sitten huomenna Savonlinnan neuletapaamisessa. Lankana on Trekking pro nature -villabambulanka.

Minä en taas ymmärrä ollenkaan, miten tää aika kuluu niin kauhistuttavan nopeasti ja mitään en saa aikaan!! Olen jopa osannut istua television ääressä aivan pyöritellen peukaloita. Taisin siirtyä suoraan syysväsymyksestä kevätväsymykseen!! Ja tänäänkin oli aivan mahtavan ihana päivä ulkona enkä sielläkään malttanut kuin pyörähtää.

Perjantaina käytiin sitten Kuopiossa ja isännän silmäleikkaus meni mainiosti! Minulla vain meinasi olla tylsää, kun neljä tuntia piti kiertää kaupunkia ympäri eikä millään meinannut keksiä mitään ostettavaa!!! Siis todella ei napannut mikään, vaikka kuinka kiertelin kaupoissa. No, ehkä minä pikkusen shoppailin - keittiötarvikkeita ja dvd:itä. Mutta kenkiä enkä vaatteita yhtään!! Niin ja sitten muistin, että Kauppahallissa on lankaliike ja sieltähän nuo polvisukkalangat lähtivät matkaan.

Ajan autolla jatkuvasti ja joskus olen työn takia ajanut autoa kymmeniä tuhansia kilometrejä vuodessa, joten kuvittelen osaavani ajaa autoa, mutta isännän kanssa on tehty sopimus, että silloin kun hän on mukana, hän ajaa. No, nyt minun piti ajaa auto pois Kuopiosta ja olin aivan hiestä märkä ja ajoin jopa punaisia päin Kuopion keskustassa, kun jännitin niin paljon! Onkohan isäntä joskus maininnut, etten osaa ajaa... Ehkä joo, muutaman kerran. Kun kerroin omassa pihassa, että jännitin koko matkan, niin isäntä ihmetteli, kun eihän hän ollut sanonut mitään. Eikä kyllä sanonutkaan. Minulla taitaa olla vähän huono itsetunto!

Niin, isäntä lähti heti perjantai-iltana traktorihommiin (lumen linkoukseen) ja muutenkin on touhunnut käytännössä ihan normaalisti. Tänään vaan joutui kaivamaan aurinkolasit esiin, kun silmät ovat kuulemma vielä vähän valonarat.

Lauantai-iltana tuli katsottua sitten ostamani ihan hauska elokuva, Klik, jossa pääosassa Adam Sandler. Ostin myös Elisabethin, jonka olin sekoittanut Queen elokuvaan. Onneksi en ostanut kuitenkaan tuota jälkimmäistä mainittua, kun se tulee Canalilta kohta puoleen. Dvd:t oli tarjouksessa 7,99 euroa kappale. Ei minusta paha hinta ollenkaan.

Joo, mutta jos tässä muutaman päivän sisällä tulee päivityksiä, mutta ei kirjoituksia, niin olen ajatellut jossain vaiheessa vähän "puhdistella ja muokata" noita alkupään bloggauksia. Toivon kärsivällisyyttä.

Nyt ruoanlaittoon ja poikaa viemään kitaratunnille.

2 kommenttia:

Rouva Vee kirjoitti...

Se Queen on hieno elokuva!!

Kirsi kirjoitti...

Kiitos eilisestä ja kyydistä. Hauskaa oli!