keskiviikkona, helmikuuta 06, 2008

Seuraavaksi minun pitäis...

Minä taidan muuttaakin tämän blogini nimeksi: Minun pitäis...

Paljon on taas suunnitteilla, pitäisi kai opetella vähän priorisoimaan :-) Laitan nyt pari kuvaa, mitä pitäis saada aikaiseksi.

Ensinnäkin pitäis saada valmiiksi tuo villatakki, siitä puuttuu vähän etuosaa ja hihat. Sen lisäksi pitäisi saada valmiiksi elämäni ensimmäiset polvisukat, mutta kun ohut lanka ja ohuet puikot aiheuttavat sormien kipeytymistä ja neulominen on muutenkin HIDASTA!

Sitten minun pitäisi keksiä tällaisille purkeille tehtävä. No, säilytyspurkkeja aina tarvitsee, mutta ajattelin kokeilla vähän koristella purkkia kuvilla ja liimalakalla. No, se on vielä pitäis kokeilla vaiheessa. Näitä purkkeja meille tulee noin yksi kuukaudessa eikä oikein hennoisi roskikseenkaan heittää...

Ja sitten pitäis käydä vielä tämä blogi lopullisesti lävitse - tai eihän sitä tarvitsisi, mutta kun haluan vähän tarkistella, mitä tänne on tullut kirjoiteltua. Ja laitella oikeat tunnisteet kirjoituksille.

Niin ja sitten pitäis miljoona muutakin asiaa, mutta eiköhän ne jossain vaiheessa valmistu. Yritän kuitenkin pitää käsitöiden tekoa harrastuksena, mutta välillä näköjään iskee pieni stressinpoikanen. Jospa tämä blogi kuitenkin pysyisi käsityöblogina.

En ole ilmoittautunut tänä vuonna mihinkään yhteiseen juttuun, kuten lankahamstereihin, mutta löysin viime syksyltä bloggauksen, jossa olen kaavaillut vähentäväni lankamäärän viiteen kiloon. Toivotonta, mutta kai ihmisellä haaveita voi olla... :-))

Eilen oli taas Savonlinnassa tosi mukavaa ja mieli piristyi kummasti. Kiitos kaikille seurasta!

7 kommenttia:

Kukka kirjoitti...

Kiva purkki, en minäkään raaskisi heittää pois. Lisäaika käsitöille olisi hyvä juttu, tuntuu että noita keskeneräisiä on liikaa =)Mut silti aloitan vain uusia...

Päivi kirjoitti...

Sama vika täällä aina vaan tulee aloitettua jotain uutta ja entisiäkin kesken:) Noita pikkutöitä pitää pakostakin olla välitöinä, ne isommat jutut käy puuduttaviksi jos vain niihin keskittyy. Kivanvärinen tuo villatakki! Hyvää viikonloppua!

routa kirjoitti...

mitä materiaalia tuo purkki on?

katja_helena kirjoitti...

Hö miekii tahtosin tommisii purkkeja mistä niitä niinku teille tulee noin paljon. Saispahan kivasti yhteinäisiä säilytyspurkkeja...

Minä ite kirjoitti...

Minä vastaan nyt tänne kommentteihin tuosta muovipurkista, että niitä tulee tuolta vasikkapuolelta. Tuossa purkissa on sellaista "äidinmaidonvastikkeen" hapatusainetta, että juoma on soveliaampaa vasikoiden mahoille. Purkit ovat minusta aivan ihania.

Jos,Katja, haluat noita purkkeja, niin voin tuoda niitä seuraavaan tapaamiseen.

Stella kirjoitti...

Tsemppiä villatakin ja polvisukkien kanssa! Jännityksellä odotan, millainen purkki on koristelun jälkeen ;) Hieno juttu, että saat noin hyvät purkit koristelemalla uuteen käyttötarkoitukseen :D
Minulla hyppäsi koukulle äsken toinen pefletti :o

Virkku kirjoitti...

Aivan ihanan muotoinen purnukka :).