tiistaina, helmikuuta 26, 2008

Uuden koneen rukkaus jatkuu taas...

Olin lomalla: löhöilin, neuloin ja tuijotin telkkaria, tein ruokaa ja siivosin! Tulin kotiin, olen ihan väsy. Jatkoin ruoanlaitolla, siivoamisella ja neulomisella ja vaihteeksi pyykinpesulla. Haluu pooooiiiiissss....:-)

Joo, tuo alku on kirjoitettu pienellä huumorilla, sillä kolmen päivän loma meni tosiaankin ihan minun itseni ehdoilla. Miehet olivat laskettelemassa kaikki päivät ja tytärhän olikin sisareni perheen luona. Ruoatkin olivat hyvin yksinkertaisia, joten niissä ei mennyt pahemmin aikaa.

Ja sitten taas tuli jälleen todistettua, että tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. Viimeisenä lomapäivänä eli eilen ahdoin jääkaapista kaikki syömättömät fetajuustot ja oliivit pizzan päällä naamariin ja kylläpä illalla janotti, mutta kun oli niin turvonnut olo, ettei jaksanut juoda edes vettä!! Kyllä minä sitten pakotin kolme lasillista vettä kurkusta alas ja helpottihan se. Tämä aamu oli ihan hyvä!! Kuka käski syömään kaiken suolan....nuukuus!

Niin, olen neulonut niitä ns. vaakalappuja. Ne ovat oikein hyviä lomaneuleita, niitä voi tehdä parin oluttölkin jälkeenkin...:-) Ja toisen polvisukan sain valmiiksi, sen suuremman purin ja aloitin sitten uudestaan. Nyt ovat sopivan kokoisia.

Kuvia en voi vielä laitella, kun tämä on nyt ns. uusi kone, jolla touhuan, enkä vielä ole ennättänyt opettelemaan systeemejä riittävän hyvin. Kiertelen nyt sitten vain kurkkimassa toisten blogeja ja yritän kirjoitella kommentteja! :-)

5 kommenttia:

möhönasu kirjoitti...

Kuulostaa mukavalta lomalta :)

Minäkin yritän tällä viikolla viettää mahdollisimman rentouttavan loman...tarkoittaa sitä, että yritän virkata mahdollisimman monta isoäidin neliötä :)...jotta saan peiton joskus valmiiksi.

stanna kirjoitti...

Mukava "oma loma" . Tuollaista minäkin kaipaisin. Edes yksi ilta kotona ihan yksin ja saisi tehdä ihan mitä haluaa. Olen muuten tehnyt saman havainnon vaaka-tilkuista... Siis että voi vielä muutaman lasillisen jälkeen neuloa kunhan ei mitään kovin järkeä vaativaa yritä tehdä.

Stella kirjoitti...

Kärsivällisyyttä uuden koneen kanssa!

Psst. Nyt ne tilkkutossut ovat valmiit - kuvia blogissani :)

Villilanka kirjoitti...

Kiitos kommentistasi! Nam, fetajuusto pizzassa on herkkua :)

marsu kirjoitti...

Hei, laita miulle sähköpostia siitä "me" jutusta niin saat tarkemmat tiedot ja tilausohjeet.