torstaina, helmikuuta 14, 2008

Hyvää ystävänpäivää kaikille!


Tässä on nyt sitten yksi koristeltu purkki. Ja tulipa keksittyä, mihin voi laittaa langanpätkiä! Nuo langat kiinnitin ihan erikeeperillä, mutta niinet pyörittelin purkkiin liimalakalla. Saa nähdä, miten kestävät.

Seuraavaksi Pami opettelee lukemaan ohjeita ja tekemään niiden mukaan. Jos ohjeessa lukee 3,5 numeron puikot, niin sitten otetaan 3,5 numeron puikot - ei kolmosen puikkoja. Niillä tulee liian pientä! No, näillä näkymin tytär suostuu pitämään nuo tossut. Ne on vähän napakat, mutta kestäväthän sitten paremmin jalassa. Ja voihan niitä varmaan vielä vähän venytellä... Toinen tossu on siis valmis, toinen melkein valmis. Polvisukan osalta en tiedä mitä teen, mutta siinäkin kävi niin, että ohjeessa luki 2,5 numeron puikot ja minä tein kolmosen puikoilla. Liian isohan siitä tuli! Jaa, miksi nuo kolmosen puikot kummittelevat nyt jatkuvasti. Siksi, että ne on ne puiset, joilla on todella mukava neuloa.... :-)


Ja sitten tää villatakki. Höh, kuvassa näyttää hassulta ja minä paksulta... En ole vielä tuota takkia pingottanut muotoonsa. Varmaan sekin pitäisi tehdä.

Kiharoista ei tullut nyt kuvia...

Ihana, kun paistaa aurinko - on pakko aloittaa siivoaminen. Mistä tuota pölyä tulee...

7 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää myös sinulle!

Kirsi kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää sinulle!

Kukka-75 kirjoitti...

Hyvää Ystävänpäivää!

Päivi kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivän iltaa!

Ira kirjoitti...

HEi, toi purkki on hieno :=)

Taidan jossain vaiheessa kokeilla samanmoista...Kiitos vinkistä !!

Stella kirjoitti...

Kauniisti koristeltu purkki ja niin keväinen. Joko purkkiin on löytynyt jotain säilytettävää?
Tuo tossu näyttää myös hyvältä ;) Villatakista tuli myös ihana. Lämmittää varmasti hyvin näin tuulisina pakkaspäivinä :) Sinä se saat valmista aikaan hurjaa vauhtia! Minuunkin iski sentään siivousinto, kun auringonsäteet saivat kaikki huushollin villakoirat liikekannalle koloistaan :P

aura kirjoitti...

Kiitos kommentista:)