keskiviikkona, helmikuuta 20, 2008

Koolla on väliä!

Sain "luvan" olla hetken tietokoneella . Eilen tuli uusi aparaatti ja kuulemma tämä päivä meneekin sitten asennellessa siihen ohjelmia ja muutenkin jos sen saisi toimimaan...!!! Minä aina vähän pelkään noita uusia juttuja, kun juuri saatiin tämä vanha toimimaan suht moitteettomasti.

Kyllä se nyt on uskottava, että koolla on väliä! Tekniikka ei enää riitä... Niin, kysehän on siis puikkokoosta, neulepuikkojen. Kuten aikaisemmin jo mainitsin, että yhdestä polvisukasta tuli liian iso kolmosen numeron puikoilla. Kävin sitten ostamassa 2,5 numeron Addin puikot ja pienempäähän niillä tulee. Eli kai se sitten tuo isompi on purettava! :-(

Tähän vielä kuvausyritelmä meidän hömötinteistä, joita pihallamme on ainakin kaksi. Ihanan pieniä ja yllättävän kesyjä. Harmi, kun kamerallamme en saanut kuitenkaan parempaa kuvaa, vaikka kuinka zoomailin.

Mäntyharjun keikka meni eilen hienosti. Kyllä voi taas olla ylpeä omasta sekä kyydissä olleesta oman kunnan pojasta. Kitarat soivat oikein mallikkaasti.

Itselläni meinasi taas pinna palaa tuolla liikenteessä. Jos minä ajan vakionopeuden säätimen avulla n. 95 km/tunti rajoituksen ollessa 80 km/tunti, niin miksi minut pitää ohittaa ja jäädä eteen ajamaan hiljaisempaa vauhtia! Ei ymmärrä, ei!! Yleensä pidän vähän mittarin mukaan ylinopeutta, etten ainakaan jää jalkoihin, koska ohituspaikkoja on niukasti täällä päin. Tuo vakionopeuden säädin on vaan siitä "inhottava", että hyvin nopeasti huomaa, jos toiset ajavat vaihdellen nopeutta ja sitä tapahtuu aika paljon täällä päin, kun on noita kameroita tien poskessa. Kameroiden välissä mennään vauhdilla ja sitten painetaan ennen kameraa "jarrut pohjaan". Turvallista, just joo! Minä yleensä ajan aina kun mahdollista tuon säätimen kanssa enkä jarruttele enkä myöskään kiihdyttele ja se taitaa sitten ärsyttää muita tiellä liikkujia! Onneksi pystyn (vielä) pitämään malttia liikenteessä enkä sorru hurjiin ohituksiin tai ajamaan toisen takapuolessa kiinni. Turvallista matkaa kaikille! :-)

Eilen tuli sähköpostiini viesti, että Punokset puikoille on laitettu postiin. Tulisikohan se jo tänään?! Tilasin kirjan Bookylta. Oli edullisin, mitä netistä etsimällä löysin.

3 kommenttia:

Tiinatuuli kirjoitti...

Liikenteessä tuntuu aina olevan jotain kummallisia liikkujia... Itse kulin viime syksynä muutamaan otteeseen Savonlinna-Oulu väliä omalla autolla, ja mielenkiintoisia tapoja kyllä näki. Parhaimmat olivat nämä uusien hienojen autojen yleensä miesomistajat, jotka päättivät lähteä ohittamaan mutkassa. Sekä tietenkin ne hätähousut, jotka eivät jaksa odottaa että minä lähtisin jonon ensimmäisenä ohittamaan sitä edessä menevää traktoria...
Mutta on se ajaminen kuitenkin niin mukavaa :)

Marjo kirjoitti...

Meitä on moneksi tuolla liikenteessä, itse muiden mukana. Miun "suosikit":
ohitetaan vaikka nähdään, että tulee joku vastaan. Juu, me muut jarrutellaan paniikissa, että yksi pääsee ajelemaan miten halua. Ohitetaan kun ei nähdä tuleeko vastaan. Erittäin mukavaa sumussa mutkaisella tiellä, eihän sieltä eilenkään tullut ketään...Onnea matkaan vaan!
Sitten tapaukset ei päästetä ohi. Hissutellaan ja kun takaa tuleva käy ohittamaan painetaan kaasua, eikä päästetä ohi. Kun ohittaja on takaisin ruodussa, eli takana jatketaan hissuttelua.

Kirsi kirjoitti...

Otahan kirja mukaan seuraavaan tapaamiseen niin saadaan kurkkailtua. Voi olla, että itsekin vielä ostan sen.