perjantaina, toukokuuta 23, 2008

Jaahas...

Sorry, jäi näköjään eilen pois tuo kissalaatikkokuva! Ja vielä lisäksi, tuo huivi on neulottu Novita Salsa-langasta isoilla puikoilla, taisi olla numero 12. Ihana siitä tuli, vaikka kuvassa ei oikein näytä miltään.

Nyt ei keksi parempaa otsikkoa...

Mutta jotain on saatu aikaiseksi. Jo muutama päivä sitten, mutta ei ole nyt vain saanut aikaiseksi blogata. Eli tekaisin jälleen aina oikein -menetelmällä tyttärelle huivin. Tytär osti juhlamekokseen sellaisen mustan halter neck -kaula-aukolla olevan mekon ja kesällä tulee olemaan ainakin yhdet rippijuhlat, joten tässä vähän olkapäiden peitoksi (juu, olen vanhanaikainen, kirkossa pitää olla olkapäät peitettynä!!! :-))Sitten tuli ostettua jälleen uusia huonekaluja! Paikkakunnallamme huonekaluliike lopettaa, joten sieltä piti käydä hakemassa uudet yöpöydät ja tuolinkin ostin. Yöpöydät ovat jostain kaukomailta, joten ohjeissa neuvottiin peittämään laatikot hyllypaperilla, ettei väriä tartu säilytettäviin tavaroihin. No, eihän minulla hyllypapereita ollut, mutta vanha kissakalenteri kylläkin! Hyvää paksua paperia.


Kannattaa kyllä todellakin vertailla kirjojen hintoja! Näin jossain lehdessä tuon Koti siistiksi -kirjan mainoksen ja ajattelin hommata sen jostain, kun tuo siivoaminen ei todellakaan ole vahvin lajini! Kirjastossa joku ennätti aina lainaamaan sen ennen minua, koska en viitsinyt varata sitä. Savonlinnan kirjakaupoissa katselin tuota kirjaa, hintana 24 - 27 euroa. Ja sitten omalla paikkakunnalla kirjan hinta 12 euroa!! Tulipa ostettua. Hyvä kirja, mutta ei siivoa puolestani, höh! :-)
Tyttäreni on kyllä aivan mahtava tyyppi. Tällä viikolla on ollut koeviikko ja hän on tullut jo heti yhdentoista jälkeen kotiin koulusta. Torstainakin täällä oli pesty astiat, pesty koneellinen pyykkiä ja leivottu patonkia, jotka olivat todella hyviä. Siis itse en osaa ollenkaan leipoa patonkeja! Harmi, kun en muistanut kuvata niitä. Kaksi syötiin itse ja tytär vei kaksi kaverinsa syntymäpäiville. Onneksi lapsistani ei näytä tulevan täysin uusavuttomia! Olikos se jotenkin niin, että laiska äiti kasvattaa ahkerat lapset...

Ja sitten jälleen kuvia pojan tekemisistä. Aivan mielettömän ihanan näköinen pizzaleikkuri!!

Mutta sellaista tällä kertaa. Viikonlopuksi onkin tulossa ohjelmaa: euroviisut ja formulat. Jospa jotain tulisi neulottuakin. Tai ihan oikeasti, minulla on menossa yksi neule, mutta jostain kumman syystä en taas osaa lukea ohjeita ja joudun vähän miettimään...

5 kommenttia:

Palaga kirjoitti...

Harvinaisen kaunis pizzaleikkurin kahva!

Stella kirjoitti...

Mukavan pehmoisen näköinen huivi :)
Hihhii, siinäpä olisi vuosisadan keksintö: siivoava kirja :P Tahtoo sellaisen heti, kun joku sen ensin keksii.
Kovin olet vaatimaton lastenkasvattaja ;)

Kukka-75 kirjoitti...

Tuota kirjaa tarvittais täälläkin, vaikka en tiedä kuinka paljon hyötyä sitten, kun ei se tosiaan mun puolesta siivoais =D Ihana pitsaleikkuri! Minäkin oon laiska äiti keittiössä ainakin ja tytär kyllä leipoo paljon, heh.

Hepsi kirjoitti...

Onpa kaunis pizzaleikkuri! Taitava poika sinulla!

Minunkin tyttärelläni on ollut koeviikko, mutta ei hän ole ennättänyt mitään kotihommia tehdä. Lukee vaan, ja dataa, ja kuntoilee, ja bilettää - höh! No on hän kyllä yleensä ahkera tässä kotonakin.

MarjutJ kirjoitti...

Meilläkin on koeviikko menossa, mutta tyyli on lähinnä: mitä tahansa muuta kuin kokeisiin lukua. Kenen idea oli pitää koeviikkoja enää tässä vaiheessa kevättä, nih!