keskiviikkona, toukokuuta 07, 2008

Nyt nappas...

Blogini avainsanat ovat siis:

alkoholismi
huumeet
laitokset
masennus
mielenterveysongelmat
nuoret

Siis minulla on ollut sinänsä hauskaa tuon blogilistan uudistuksen kanssa. Välillä minulla on muotiblogi, välillä ihmissuhteista kirjoittelen, eilen illalla olin kenkäfriikki, joka pitääkin paikkaansa. Aikaisemmin en olekaan ihan noin rankkoja avainsanoja blogiini liittänyt, kuten nuo yllä olevat...

Blogini tilaajiakin on ollut nollasta seitsemääntuhanteen, joten katsotaan, mikä on lopputulos!

Eilen oli neulojien tapaaminen. Ja jälleen meillä oli huisin mukavaa. Kyllä luulis niitä harmittavan, ketkä eivät päässeet mukaan seuraan... :-))

Hei, kukaan ei ilmoittautunut 20 000 kävijämäärän bongaajaksi, joten seuraava kommentoija saa pienen paketin (voi kieltäytyäkin, jos muuten vaan haluaa kommentoida). Ja tämän jälkeen minä en enää pidä arvontaa kävijälaskurissani ennen kuin 100 000 kohdalla.

Ai, mutta minähän olen töissä...

Ps. Minä hokasin, että joka kerta, kun painaa sitä pientä sinistä info-merkkiä, niin voi vaihtaa kaikki omat tiedot eli siitä voi arpoa itselleen sopivat... :-))

7 kommenttia:

Rosa kirjoitti...

onnea isosta kävijä määrästä =)
13:ta meni yli vaan bongatun nron

Palaga kirjoitti...

Kyllä tuo uudistus ihmetyttää minuakin suuresti. Lukijoita blogissani on muka vain kolme, vaikka kommentteja on jo nyt tullut toista kymmentä.

MarjutJ kirjoitti...

Olen myös naureskellut hakusanojani ja muitakin tietoja. Kyllä ne siitä jossain vaiheessa korjaantuvat.

Kirsi kirjoitti...

Kiitos eilisestä. Hauskaa minullakin on ollut noita lukiessa. Osa vioista on jo onneksi korjaantunut.

Sini kirjoitti...

Joo, harmittaa. Mä kyllä ihan unohdin että voin syyttää vaan ihteäni. Olin niin innoissani ku pääsin töistä että tajusin vasta illalla ettei mun pitänytkään kotiin tulla. Pah!

möhönasu kirjoitti...

Jep, blogilistan uudistus meni vähän niin kuin Sammon :) No, toivottavasti saavat sen joskus kuntoon...sekä blogilistan, että Sammon :)

Marjo kirjoitti...

Hyvä, että teillä on ollut kivaa. Mie olin kyllä hengessä mukana!