perjantaina, toukokuuta 16, 2008

Minun uus kulta :-)

Tässä se nyt on, kauan odotettu aparaatti, jonka käyttöä nyt sitten opetellaan. Tänään jouduin töissä opettelemaan myös digivideokameran käyttöä, joten kohta alkaa olla yliannostus ohjekirjoihin... Ai luenko niitä... Joo, sillai silmäillen. Onneksi isäntä lukee tarkemmin ja häneltä voi sitten tarpeen tullen kysyä...ehkä... ei kai kukaan tunnusta, ettei osaa laitetta käyttää... :-)Tää uus ihana kone myös näköjään kääntää automaattisesti kuvat oikein päin...

Marjo kirjoitteli omassa blogissaan hyllyjen reunapitseistä. Minä olen virkannut sellaiset jo aikoja sitten ja kiinnittänyt ne ns. karhuntarralla eli tyynymäisellä kaksipuoleisella teipillä kiinni. Hyvin ovat kestäneet. Vielä pitäis virkata jääkaapin ja pakastimen päälle, kun nykyiset ovat matalammat ja jää suurempi aukko yläkaappiin nähden. Tässä kuitenkin minun viritelmät.
Huom lämpötila, mittari on just kuvanottohetkellä auringonpuolella, joten eipä toinna uskoa...
Ja kun en itse saa mitään aikaan, niin esittelenpä jälleen poikani tekemisiä. Tuo myrskylyhty tuoksuu ihanasti tervalle. Poika ei ole vielä keksinyt sille paikkaa. Hän saa itse päättää, mihin tuo laitetaan.


Ja sitten ompelemaan tyttären esiintymispuseroon paljetteja ja jännäämään jääkiekkopeliä. Toivottavasti Suomi voittaa ja reilusti!!!

3 kommenttia:

TeSa kirjoitti...

Ei voita Suomi-poika, ei.

Kukka-75 kirjoitti...

Hienon lyhdyn on poika tehnyt!

katja_helena kirjoitti...

Mie en ensinkää usko et oot noin kauhee ihminen ku yrittät väittää. Uskon kyllä että alkaa tursuta korvista mutta tiiän etsiekii kompostoit yms. Miule tuo on jostain syystä lähellä sydäntä ja sen vuoksi sitä tulee tehtyä vaikka mitä. EN tosin minäkää ole perhettä käännyttämässä kasvisyöjix ja uskon että on se jonku nruoka meillekkin tuotava joten en ollenkaan ala sortaa maanviljelijöitä sanoo muut mitä tahansa :) auto on meilläkin ja sitä käytetään tarpeeen mukaan. Mukavaa päivää siule :)

katja