maanantaina, toukokuuta 05, 2008

Se otsikko, se otsikko...

Tuli lueskeltua bloggausohjeita, mutta tuntuivat niin vaikeilta ja aikaa vieviltä, joten jatkan samaan tapaan kuin ennenkin! Kiitos kaikille lukijoille seurasta (toivottavasti ette nyt kaikki kaikkoa)! Minä en vain noin paljoa jaksa miettiä, mitä tänne kirjoitan. Saattaa kyllä olla, että väliotsakkeet otan käyttöön, etenkin jos oikein paljon tulee kirjoitettavaa... (heh!)

No niin, mutta pikakuvauksella "uusi koiramme" Wallu, joka kävi eilen trimmauksessa. Tämä trimmaaja ottikin oikein reilulla kädellä, mutta niin sovimmekin ja tosiaan teki varmaan hyvää koiran karvoille. Siis ne olivat jo aivan huovuttuneet!! Luulin yhdessä vaiheessa, että koiran korvat olivat halenneet, kun reunoissa oli niin kovaa "tumppua". Nyt on kyllä pakko alkaa hoitaa tuon koiran turkkia vieläkin tarkemmin. Harjaus silloin tällöin ei vaan riitä! No, tuon päätöksen teen aina trimmin jälkeen, joten voihan se olla, että Wallu on taas vuoden jälkeen "kunnon luonnonlapsi".Ja edelleenkin yksinkertaisten langantuhoamiskäsitöiden teko jatkuu: malli sama kuin cocos-huivissakin, lanka siis vain eri.
Pakko oli jotain aloittaa, kun huomenna olis neuletapaaminenkin... :-)

Kiva, kun pystyin olemaan avuksi tuon pikkukäenrieskan tunnistamisessa. Useamman vuoden minäkin sitä katselin ja ihmettelin, kun moinen kukka leviää ja leviää nurmikolla. Sitten osui käteeni Wsoy:n kasvikirja Suomen ja Pohjolan kasvit (Nylén Bo, ei enää saatavilla) ja siellähän se oli melkein ensi aukaisulla!

Lipstikkaa olen itsekin käyttänyt keitoissa, mutta sitä voisi käyttää enemmänkin, leviää sen verran mukavasti...

Ja eipä olisi tullut mieleenkään, että nyörintekokoneen nimi on neulenukke. Kiitos tiedosta! :-)

1 kommentti:

MarjutJ kirjoitti...

Onpa Wallulla hieno "kesätukka"! Ja jatka vaan samaan malliin :)