keskiviikkona, syyskuuta 15, 2010

Kiitos, ihana sny!

Eli tänään tuli ensimmäinen paketti salaiselta neuleystävältäni. Ja voi, miten ihana se olikaan. Paketti sisälsi ihanan pehmeät sukat, jotka oli neulottu Drops Delight -langasta, Gjestal Bris -lankaa 4 kerää, kaksi ihanan vihreää kynttilää...
..ja silmukkamerkit, jotka jäi viemättä tuonne ulos kuvattavaksi, kun ovat niin pieniä...
... ja meillä tuo tarkastaja saattaa vaikka pistää poskeensa moiset :-)
Kuvasin myös nuo kortit, jotka olen saanut snyltäni. Ihanan piristäviä! Kyllä täällä koko ajan piristytään ja syksyhän on oikein minun aikaani!

Pihasta kävin kuvaamassa koristekrassit, jotka nyt innostuivat kukkimaan. Amppelissa olevat kyllä jo heitin pois. Ne kuivuivat siten, ettei niistä iloa ollut.
Samoin syyshortensia vielä kukkii...
Ja sinipallo-ohdakkeista saisi just nyt oikein hyviä kuivakukkia. Kukahan ne keräisi... Juu, tänä vuonna vois jotain keräillä, kun olen heittänyt vanhoja, pölyisiä kuivakukka-asetelmia pois.
Mutta näin tällä kertaa
Pami

6 kommenttia:

Hannelen paratiisi kirjoitti...

söpöjä silmukkamerkkejä

Susi kirjoitti...

No olet saanut tosi suloisen paketin, varsinkin nuo sukat saivat meikäläisen kuolaamaan! Just kun naurettiin tyttären kanssa sun kissan kuvaa ja tota kommenttiosiossa olevaa "1 naukaisu", niin meidän Viiru-herra sanoi mau ;D Mukavaa syksyä ja SNY-kierrosta!

Lammas kirjoitti...

Onneksi olkoon, olet saanut aivan mahtava paketin. Tollaset sukat minäkin haluaisin.

Anneli kirjoitti...

Sinullahan on joulu , näin syyskuussa ;)

intsu kirjoitti...

Ihanan paketin olet saanut! Kauniita kukkia sinulla näin vielä syksylläkin.Kisuli on soma ja taitaa olla vähän uteliaskin.

Susu kirjoitti...

Ihana paketti. Tuo Bris on yks mun lempparilangoista. Tosi kevyt ja lämmin eikä kutittele yhtään. Harri on tosi paljon kasvanut!