keskiviikkona, syyskuuta 08, 2010

Mamma ja huivi

Ei paljon jaksa kirjoitella, mutta ihan ensin piti laittaa kuva minun nykyisestä mussukasta :-). Eli tytär avokkineen otti Cardigan corgin ja se sai nimekseen Hula. Tässä mamma kävi ensimmäistä kertaa tutustumassa uuteen tulokkaaseen ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä :-). Iiiiihana!!! Lisäksi Hula oli niin rauhallinen ja oppinutkin paljon asioita, kuten "istu" ja "tassu". Mammakin haluaa tuollaisen... :-). No, onneksi meillä on Wallu!
Ja tässä samalla käsitöitä ja puutarhaa. Eli hanhikit kukkii kauniisti ja toissapäivänä sain valmiiksi virkatun huivi. Lankana Puro Batik. Koukku taisi olla 4 ja lankaa meni reilu 200 grammaa. Ohje Kauneimmat käsityöt 5/2010.
Sitten minun pitäisi taas neuloa sisarelleni Haruni. Toiveena oli kylmä pinkki. No, delegoin asian eteenpäin ja lankakaupan täti Marsu lähetti minulle sitten tällaiset ihanat langat. Nyt ei kun neulomaan!
Aurinkoista loppuviikkoa toivottelee Pami

Ps. Kiitos ihanalle snylleni, joka lähetti mieltä piristävän kortin. En muistanut sitä kuvata. Ehkä seuraavalla kerralla.

8 kommenttia:

Pirena kirjoitti...

Voi että on kaunis se violetti Haruni-huivi, jonka tuolla heinäkuussa esittelit.
Kisut oli myös tosi söpöjä.
Tuosta pinkistä langasta tulee kanssa tosi kaunis huivi. Mistähän sen Haruni-ohjeen saisi. Tuntuu niinkuin minun pitäisi sellainen laittaa työn alle, itselleni.

Minä itse kirjoitti...

Minä olen tuon Harunin ohjeen aikaisemmin linkittänyt. Ohje on englanninkielinen, mutta siinä on kaaviot mukana.
Nyt on jotain häikkää täällä, mutta Harunin ohje löytyy googlettamallakin. Yllättävän helppo ohje!

Pirena taas kirjoitti...

En ole Ravelryssä, kun pelkään että siihen jää kiinni, eikä muuta ehdi sitten tehdä kuin siellä selailla.

MariJ kirjoitti...

Kaunis virkattu huivi!

Kisa kirjoitti...

Kaunis huivi ja suloinen koiranpentu :)

Päivikki kirjoitti...

Voi, miten ihanan lutunen pentu! Ja todella kaunis huivi.

Kaarina kirjoitti...

Aivan mielettömän upea tuo violetti huivi! Etenkin siinä hanhikissa.

Ja Hula on muuten Cardigan. Yksi Walesin maakunta :) Nuo ovat oppivaisia koiria, mutta rotuominaisuuksiin kuuluu tietty varauksellisuus vieraita kohtaan. Yksilöllisiä poikkeamia toki esiintyy. Kannattaa silti sosiaalistaa paljon.

Minä itse kirjoitti...

Kiitos, Kaarina, oikeasta rodusta. Mistähän minä tuon Carnegien olen napannut :-) No, nyt se on sitten korjattukin tuonne tekstiin.