sunnuntaina, syyskuuta 12, 2010

Rengasmatkaaja

Muutama vuosi sitten tein reissun ajamalla Varkauden kautta Joensuuhun ja sieltä Savonlinnan kautta kotiin. Siskon mies kutsui reissua rengasmatkaksi. Nyt tein sen toisinpäin. Lähdin perjantaina Savonlinnan kautta Joensuuhun ja tulin lauantaina Varkauden kautta pois. Kiva reissu! Ihan oli sellainen oma kesälomareissu, kun en kesällä käynyt missään. Nyt alkaa taas tuntua, että on ihan kiva reissatakin jossakin eikä vaan olla öllötellä kotona. Saa nähdä kuinka kauan tätä energiaa riittää. Nyt sitä taas on, kun olen saanut nukuttua öisin kunnolla.

Mutta toinpa sitten reissulta tuliaisiksi lankaa ja kirjoja. Ai niin ja muutaman tavaran keittiöön: uuden alligaattorin ja salaattilingon. Ihana kauppa tuo Clas Ohlson. Sieltä olisin voinut tuoda enemmänkin tavaraa, mutta auto oli onneksi sen verran kaukana parkissa, etten viitsinyt kantaa suurempia juttuja.

En nyt paljasta lankaostoksiani ennen kuin valmiina töinä ihan sen takia, että joudun koko ajan miettimään pakettia salaiselle neuleystävälleni. Ja paketin sisältö vaihtuu päivittäin... :-)

Enkä kaikkia kirjojakaan paljasta, mutta tämä on aivan ihana!!! Olen jo monta elokuvaa bongannut, mitkä olen jo katsonutkin, mutta vielä on paljon katsomatta. Eilen illalla tuli neloselta Philadelphia, joka on myös tuossa kirjassa. Eli laitoin sen tallennukselle ja katson sen, kunhan taas maltan istua riittävän pitkään telkkarin ääressä.
Ja sitten ihan tavissukat pojalle. Lankana konepestävä Raggegarn ja puikot numero 3. Silmukoita puikollaan on vain 12, vaikka ovat ihan kokoa noin 43. Ensin laitoin 14 silmukkaa puikolleen, mutta niistä olisi tullut valtavat. Nyt on poika S:lla kunnon saapassukat.
Ja huomenna olisi taas pitkästä aikaa työpäivä. Mielenkiinnolla menen kuuntelemaan työpaikalleni, jatkuuko työt tämän kuun jälkeen vai ei.

Hyvää alkavaa viikkoa toivottelee
Pami

5 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Voi miten mukava että olet pienen matkan tehnyt, se piristää kummasti. antaa hyvää oloa ja energiaa. Yövyitkö Joensuussa?

Tsemppiä huomiselle!

Minä itse kirjoitti...

Juu, olin yötä Vaakunassa. Ja tosiaankin reissu piristi kummasti!!

routa kirjoitti...

ihanaa että energiaa alkaa löytyä!

Marjo kirjoitti...

Yöunilla saa energiaa. Toivottavasti energinensuuntaus jatkuu! Mie voisin suunnitella reissua teille päin tuon poitsusen kanssa, ellet sitten töissä rupea ihan päivittäin kulkemaan :)

Hannelen kirja-paratiisi kirjoitti...

tuopa kirja komee