keskiviikkona, heinäkuuta 04, 2012

Pihaa taas kuvailin...

Ei nyt jouda mitään käsitöitä tekemään, kun sää on mitä parhain olla pihalla ja kuopsutella kukkapenkkejä. Hehheh, no en todella ole tehnyt oikein sitäkään. Mutta minun ongelmani on se, etten osaa tehdä käsitöitä pihalla tai yleensäkään ilman telkkaria ja meillä ei ole pihalla telkkaria!!

Joten kuvia vaan rapsuteltuna ympäri pihaa. Moni on kuvannut pioninsa, joten niin tein taas minäkin. Olen tainnut kuvata nuo joka vuosi. Jossain blogissa kerrottiin, ettei pioni muka kukkisi täydessä kukkapenkissä. No, tuollainen kukkapenkki meillä on ja hyvin on kukkinut minun hoidollani jo 21 vuotta. Sitä ennen anoppi kyllä piti kukkapenkit siistinä!
 Ja näitä minä ihan oikeasti tulin postaamaan: ostin Risulinnulta jälleen kaksi risulintua, PikkuLaulajia. Laulajat etsivät vielä paikkaa ja jalkojakin, mutta eiköhän nuo löytyne tässä ajan kuluessa :-). Minullahan on kaksi isompaa ja ovat kestäneet jo muutaman kesän tosi hyvinä, joten suosittelen!!
 
 Minä tykkään aivan älyttömästi keijunmekoista ja ne tuntuvat viihtyvän hyvin kuistin reunassa, vaikka ovatkin pohjoisella puolella. Kerran kokeilin kukkapenkissä kasvattaa ylöspäin, mutta se ei onnistunut. Amppelikukkana toimii ja kukoistaa.
 Ja sitten: tämä muuten suututtaa. Käväisin katselemassa hartaudella kasvattamaani kurkkua kasvihuoneella ja huomasin, että sitä on päästä syöty. No, kävelin sitten pihalle perheen luokse ja siinä kyselin, että kukahan on ollut asialla, Wallu-koira (11,5 v.) tuli perässäni koko kasvi mukanaan vetäen sitä tuosta kurkusta!!!! Mikähän ihmeen aivoitus sekin oli!!
Kyllä minä sen istutin takaisin, muttei se taida siitä lähteä. No, katotaan nyt. Kun minulla ei ollut kuin kolme kurkuntainta...

Lämpimiä kesäpäiviä toivotellen 
Pami

6 kommenttia:

kisa kirjoitti...

Kauniita kukkia ja ihania nuo risulinnut :)

♥ Hannele kirjoitti...

hienoja risulintuja

Auli kirjoitti...

Tämä on ykkllä ihanaa aikaa ja on ihanaa kun vihdoinkin tuntuu lämpöä riittävän. Voihan Wallu minkä teit!

Marjut kirjoitti...

Kukat ovat kauniita. Minäkin odotan innolla, että viime kesänä saamani pionit alkavat kukkia tulevina vuosina.

Vuodatuksen ongelmien takia, tein varjoblogin bloggerin puolelle:

http://marjutj.blogspot.fi/

Riitta Sinikka kirjoitti...

Oi,miten ihania kukkia ja lintuja!!

Päivikki kirjoitti...

Miulla on uusi koti ja uusi piha ja olen innoissani kokeilemassa kaikenlaista. Tuo keijunmekko on upea. Onko se monivuotinen, vai ostatko/kasvatatko uuden joka vuosi?

Miun lapsuuden kodissa oli airedalen terrieri, joka rakasti kurkkuja.