maanantaina, elokuuta 06, 2012

Niskat juntturissa on tullut neulottua ja virkattua

Mutta ihan ensimmäiseksi ostoksiani. Siis ihastuin näihin yli kaiken!! Tuo vihreä perhonen tuli hommattua viime viikolla, nuo oranssi ja keltainen ovat vanhempia. En saanut lintuhäkkiä roikkumaan tasaisesti, joten häkkiin piti laittaa vielä artisokkakynttilä!! :-)
Salin ikkunaan lennähtivät enkelit. Tykkään, tykkään!!


Tässä sitten minun aikaansaannokseni. Niska ei kyllä oikein näistä töistä tykännyt, mutta minä sitäkin enemmän eli hamppulangasta tein kolme tiskirätti/pöytäpyyhettä. Minusta hamppulanka on paras lanka näihin töihin. Muut ovat niin pehmeitä!! Yhden kivenkin virkkasin, kun löysin niin mukavan muotoisen kiven pihalta. Kivi on pinnaltaan paljon karheampi kuin vedessä hioutuneet, joten tuo on nyt sitten virkattu pellavanlankatähteistä.
Ja tästä minun niska ei tykännyt sitten yhtään, ollenkaan, mutta halusin vihdoin virkata sinisen maton meidän mökille. Tämä on virkattu äidiltä saamistani trikookuteista ja koukkuna oli numeron 12 koukku. Halkaisijaltaan matto on reilu 90 senttinen ja ohjeen otin Kauneimmat käsityöt lehdestä 4/2012. Tämä on pieni Marketta-matto.
Vaan nyt taas eteenpäin ja toivomaan, että tuo niskan junttura loppuisi tänä päivänä. Ei pidä siis istua koneella eikä harrastaa käsitöitä... Mitäs minä sitten teen... No, ehkä sukellan tänään marjapensaisiin!!

Hyvää alkanutta viikkoa toivotellen
Pami

5 kommenttia:

Aava kirjoitti...

Ihania perhosia ja kättentöitä! Kun inspiraatio iskee, sitä virkkaa /kutoo vaikka väkisin vaikka niskassa jomottaisi kuinka. Yritä nyt kuitenkin vähän levätäkin. :)

Marjut kirjoitti...

Kivoja hankintoja! Ja matto on aivan ihana; hamppulankaa en ole vielä rätteihin kokeillut, mutta suunitelmissa on.

Mette (Mettuska) kirjoitti...

Mä oon kans suunnitellu tekeväni tollasta mattoa johonkin :)

Inkivääri kirjoitti...

Voi mitä kaikkea kivaa somistusta olet sekä ostanut että virkannut:) Toivottavasti niskajumikin helpottaa!

♥ Hannele kirjoitti...

Enkelin sain äidiltäni.