lauantaina, elokuuta 18, 2012

Pienen pientä touhua

Jostain syystä ei nyt suuremmat työt ole kiinnostaneet, vaikka siskon jakkukin pitäis virkata. Onneksi hän sanoi, ettei ole kiire!! :-)

Mutta pari hamppupatalappua on syntynyt tyylillä langankierto, ylivetokavennus, langankierto. Nää on siinä mielessä hyviä, että varmasti kuivuu äkkiä!
Sitten vihdoin viimein piti kokeilla niitä Martha Stewartin -ruusuja paperisuodattimista. Olin ostanut jo suodatinpaketin aikoja sitten, mutta nyt vasta innostuin. Ei nuo ihan onnistuneet, vähän toispuoleisia ovat ja lisäksi en ihan jaksanut suomentaa sitä ohjetta, niin vissiin tein ensin liian vähän noita terälehtiä. Mutta jospa harjoitus tekee mestarin...
Pihan puolelta oli ihan pakko käydä kuvaamassa nämä piilottelevat orvokit. Jotenkin nuo on vaan niin suloisia, kun ne tuolta kuistin alta kurkkivat. Tähän kuvaan en saanut Ansa-kissaa mukaan. Sillä on myös tapana olla tuolla kuistin alla piilossa siten, että vähän nenän päätä näkyy!
Harvoin pääsen kuvaamaan meidän Helmi-rouvaa. Helmi on jo yli 12-vuotias vanha rouva, joka ei ole enää sisällä käynyt, kun Hula-koira alkoi olla meillä enemmänkin eli reiluun vuoteen. Helmi-rouvalla on navetalla patterin alla makuupaikka, joten siellä on hyvä lämpimässä köllötellä. Välillä tullaan aurinkoon paistattelemaan. Helmi jaksaa vielä kuitenkin metsästääkin, joten ei sitä vielä niiiiiin vanha olla! :-)

Vanhat kaverukset!
Sitten ajattelin kokeilla pitkästä aikaa videon liittämistä tänne. Meillä on Ansa-neidin kanssa pieniä erimielisyyksiä, saako kuivakukka-asetelmista viedä leikkikaluja. Loppujen lopuksi Ansa voitti, jouduin nostamaan kuivakukka-asetelman salin piirongin päältä korkean kirjahyllyn päälle. Siellä ei ainakaan vielä olla Ansaa nähty kiipeilevän.
Meno on sen verran hurjaa, ettei kuvaaja ihan kestänyt perässä!! :-)

Meillä on toinen rehunteko käynnissä, joten on siirryttävä soppakauhan varteen, että ruoka on valmista, kun miehet tulee syömään. Tänään olisi saatava rehunteko loppumaan, kun huomenna kuulemma sataa vettä!!

Aurinkoista lauantaipäivää toivotellen
Pami

7 kommenttia:

Kisa kirjoitti...

Kauniita ruusuja :) Suloinen "vanha" rouva :)

Varjoyrtti kirjoitti...

Ihania ruusuja, niittenhän kuuluu olla toispuoleisia, ei ne muutoin aidon näköisiä ole <3

Sonja kirjoitti...

Komeita ruusuja! Hyvä, että Helmi-rouva on löytänyt mieluisensa, rauhallisen paikan. Antaa nuorison rellestää! :) Meilläkin on tuonkaltaisia erimielisyyksiä kissojen kanssa, edes nimenantojuhlan kukka-asetelma ei saanut rauhassa olla, siitäkin oli vedettävä kukat yksitellen irti. Ei se mitään jos kukan sieltä, toisen täältä, mutta kun joka jeevelin rehu on nypittävä irti!

Saga kirjoitti...

Ruusut näyttävät minusta ihan aidoilta, ehkä juuri sen vuoksi, että eivät ole täysin säännöllisiä.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa komeita nuo ruusut. Ei sitä edes älyä, mihin suodatinpapereita voi käyttää.

Marjut kirjoitti...

Hienoja ruusuja:) Vanha rouva näyttää olevan virkeässä kunnossa.

Susu kirjoitti...

Vanha rouva se täsmämetsästää. Sillä on kokemusta niin ettei tarvii turhaan hötkyillä...
ruusut on kauniita ja ihan aidon näköisiä.
Ja Ansa taas niin hauska!