perjantaina, toukokuuta 11, 2007

Ja nyt sitten tärinää...

Siis ei voi olla totta! Eilen erehdyin taas jumppaamaan ja nyt on selkä siis helevetin kipeä. En paremmin sano tai tekisi mieleni sanoa vähän pahemminkin. Kaksi 600 mg kipulääkettä on tänä aamuna jo otettu, kun ei meinannu päästä kävelemäänkään. Ja sehän taas aiheuttaa minulla ainakin sellaista tärinää, ettei mistään meinaa tulla mitään. Eikä ajatuskaan oikein kulje....Siis liikunta on vaarallista!!! :-)) Joskus 1900-luvulla :-) kärsin jatkuvista selkäoireista, mutta nyt ei ole pitkään aikaan ollut tällaista. Olen erehtynyt joskus jopa kehumaan, kuinka hyvässä kunnossa selkäni onkaan ollut!

Mutta onneksi Suomi voitti USA:n jääkiekossa, vaikka tiukille menikin.

Muuten, mikähän tuossa Colorado -langassa oikein on, kun yritin virkata jakkua topin päälle ja nyt sitten jatkuvasti kutittaa nenää. Sama kävi, kun neuloinkin moista lankaa. Jakun alku muuten meni purkuun ja nyt yritän etsiä kivempaa ohjetta. Mahdollisesti jotain pontson tyylistä.

Joten käsitöistä sitten joskus. Nyt on mentävä seljälleen...:-)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

En tainnut osata edes kommenttia lähettää, vai kiertääkö se sähköpostisi kautta...? Onneksi copypastasin sen ennen lähetystä. Toivottavasti ei tule nyt moneen kertaan.

Kiitos kommentistasi! Luulin jo olevani ainoa, joka ei ole markkinamiesten vietävissä juhlineen. ;)
Olen samaa mieltä, liikunta ON vaarallista! Tosin olen jo oppinut varomaan kiertoliikkeitä, muuten olisi edessä pari kk eloa tukiliivien kanssa. :)
Koitahan parantua!