perjantaina, toukokuuta 04, 2007

Ryijy


Tellun blogissa oli hänen itsensä tekemä aivan ihana ryijy, joten minäkin kaivoin oman työni jälleen esille. Tämä ryijy on ollut tekeillä jo reilu 20 vuotta!! Ostin veljeni ex-vaimolta tuon käsityöpakkauksen ja silloin ryijy näytti hirvittävän isolta. Nyt kun sitä katselin, niin eihän se niin iso olekaan kuin muistin. Välillä tuo työ on ollut aitassa, nyt viimeiset 10 vuotta askarteluhuoneen nurkassa laatikossa. Olisikohan aika tehdä tuo jo loppuun?! Mallin olen itse suunnitellut eikä ole paljoa mielikuvitusta käytetty. Väreistä tykkään!

Nyt on yritettävä tehdä kaikki keskeneräiset loppuun, sillä minua pyydettiin kesäksi töihin. Työpaikka on vielä melko kaukana. Ensi viikolla kuulen käytännön asiat ja sitten on tehtävä lopullinen päätös. Melko varmasti otan paikan vastaan, koska olisi jo aika löytää vakituinenkin työpaikka ja sijaisuuksistahan se yleensä lähtee.

Harmi, kun hartiat ovat vielä melko juntturissa, vaikka hyvin pieniä harjoitusliikkeitä tässä on tullut tehtyä. Toppiinkin sain ommeltua jo yhden olkasauman...:-)

5 kommenttia:

Villapallo kirjoitti...

Ryijyhän on todella kaunis, ihanan pehmeät värit! Kyllä tuollainen kannattaa valmiiksi tehdä, tsemppiä siis:-)

möhönasu kirjoitti...

Ehdottomasti tuo kannattaa tehdä valmiiksi! Kaunis ja minäkin pidän ryijyn väreistä :)

Tellu kirjoitti...

Onhan siinä vaikka mitä yksityiskohtia! Ja kauniit värit. Ja oli puolet siitä olet jo tehnyt, joten se on pian valmiina. Onko sulla sille jo sopiva paikka ?

Pami kirjoitti...

Kiitokset tsemppauksesta! Olen jo pari päivää nyt tuijottanut ryijyä, eiköhän sen tekeminen kohta lähde taas sujumaan :-)

Paikkaa sille ei ole, koska sen jälkeen kun aloitin tuota tekemään, olen muuttanut noin neljä kertaa sen jälkeen. Ja tässä talossa on kaikilla seinillä ovia ja ikkunoita!! Mutta eiköhän sille joku paikka vielä keksitä vaikka mökin seinältä!

sufferiina kirjoitti...

Hei! Mukavat sivut sinulla :) Olit käynyt sivuillani ilmoittautumassa kierrätyskampanjaan. Laitatko minulle yhteistietosi + lempivärisi sähköpostiini, niin laitan sinulle pienen yllätyksen tulemaan.Osoite on sanimail@jippii.fi