torstaina, toukokuuta 10, 2007

Venyy ja paukkuu...

Tämä toppi meinaan. Olin aivan varma, että pienihän tuosta tuli, mutta kun vihdoin sain viimeisteltyä ja vetäisin sen ilman aluspuseroita päälleni, niin sopivahan se!!! Olin kokeillut viimeksi ilman toista sivusaumaa t-paidan ja paitapuseron päälle, joten olihan se vielä pieni silloin! Toppi on siis neulottu Lidlin Colorado langasta ja aiemmissa postauksissa näkyy ohjeen kuvakin.

Sitten pientä natinaa: sähköpostini teki puolen vuoden sisällä taas saman tempun eli työntää vaan tulemaan kahta postia ja näen aivan hyvin, kuinka takana on tulossa lisää postia! Koska Positiivareiden posti on se, joka aina viimeiseksi ilmestyy virhemerkintöineen, niin siinäkö vika vai missä? Ja kun ei voi laittaa mihinkään sähköpostia, kun sähköposti ei toimi!!!!!!! No, vielä huomiseen odotan ennen kuin venyvä ja paukkuva pinnani katkeaa!!

Mitäs vielä? Lankaa on tullut ostettua, mutta en viitsi edes tähän siitä mainita :-) (Määrät löytyy sivupalkista, 10 kiloa meni taas rikki,huh!). Kunhan saan langat kuvattua tai edes työni aloitettua niin ehkä sitten :-) Mutta paljon on taas suunnitteilla, saa nähdä milloin valmistuu...

1 kommentti:

Hepsi kirjoitti...

Voi kuinka kauniin kesäinen toppi! =)