keskiviikkona, toukokuuta 23, 2007

Kyllä minä kai ihan tyytyväinen...

Eli virkattu ympyrätakki on nyt sitten valmis. Kaikkein huvittavintahan asiassa on se, että varasin lankaa ohjeen mukaan 1000 g, sitä kului kaikkiaan 310 g! No, lanka oli hieman erilaista. Takaa takki on ihan kiva, edessä olevat napit vaativat vielä hienosäätöä. Mies tuumasi, että aika reikäinenhän tuo näkyy olevan :-)

Aioin ensin laittaa jo tänä iltana käyttöön, kun on kaikkien kunnan ala-asteiden yhteinen kevätjuhla kirkossa ja poikani soittaa siellä kitaraa, mutta en ole vielä päässyt takin kanssa oikein sinuiksi, joten käytän sitä sitten joskus myöhemmin. Kesäkäyttöön takki on kuitenkin tarkoitettu. Sellainen kepeä ja reikäinen kun on :-)


Nuo napit näyttää tosi hassulta tässä kuvassa! Jotain täytyy varmaan vielä tehdä...

Enkä viitsinyt vaihtaa kunnon vaatteita alle, vaikka tytär ensin ehdottelikin. Uusi takkihan tässä on pääasia :-)Isognun blogiarvonnasta sain maanantaina ihanan mansikkapaketin, joka sisälsi minun nykyistä lempparilankaa eli Mandarin Petitiä oranssina, mitan ja suklaata. Kiitos, Isognu!Alemman postauksen kommentteihin vastauksena: ikkunat on pesemättä suurimmaksi osaksi ja osa varmaan jää tänäkin keväänä (kesänäkin) pesemättä, pääasia, että ulos vielä jollain lailla näkee.

Purkkiparsa on todellakin ihan kelvollista ruoanlaitossa. Nyt olen innostunut tänä keväänä kerran keittämään oman maan parsaakin. Ja siihen se taitaa jäädäkin. Minusta kun parsa on kaunis koristeenakin! :-)

9 kommenttia:

möhönasu kirjoitti...

Jännä tuo pyöreä takki :) Kaunis - täytyy laittaa muistiin, jos vaikka itsekin virkkaisi :)

Rasa kirjoitti...

On kaunis ja reikäinenhän sen pitääkin olla, kesätakin! =)

kapteenin vaimo kirjoitti...

ihanan näköinen takki! koskaan ennen en ole nähnyt tuollaista!=) ja takaa todella erikoisen näköinen hyvässä mielessä=)

Riitu kirjoitti...

Ihana takki!! Kunpa osaisin vaan virkata! Oliko tää omaa suunnittelua vai otitko ohjeen jostain?

Riitu kirjoitti...

Just lue ensin ennenkuin kommentoit siis ohjehan oli garnstudion sivuilta... Hölömö minä!!

päivi-helena kirjoitti...

Hui, oletpa rohkea kun kuumailmapalloonkin uskaltaudut! Mie taidan kuitenkin jättää väliin:) Upea takki!

rebekka kirjoitti...

Ihana takki!!!

Pikkumyy kirjoitti...

Hauska idea tuo takki. Nätti!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana jakku/takki. Aloitin virkkaamaan itsekin. Lankakorissa vanhaa Tango-Fania ja muuta lankaa, seuraavaksi virkkaankin niistä toisenkin pyörylätakin. Nyt virkkaan Novitan Pirta pinkin värisestä akryyli-langasta.