torstaina, helmikuuta 12, 2009

Kirjoja ja mekkoja!

Tai siis kirja ja mekko. Vaikka kirjojen osalta tietysti vois olla monikkokin. Kyllä niitä niin paljon tulee hamstrattua. Ja kiitos keepin kehujille, minulta jo tehtiin tilauskin, mutta en luvannut tehdä. Enkä kyllä ole ihan varma saisko tehdäkään, ohjehan ei ole minun!

Mutta kirjoista

Juju-kerhosta

Tämän annoin sitten tulla ja aika mukavalta näyttää. Monta hyvää ohjetta, jotka voisin tehdä, jos jaksaisin. Ja toinen juttu, että pitäisi olla joku käyttötarkoitus. Esim. minähän en pahemmin neulo myssyjä, lapasia enkä sukkia, koska kukaan meistä ei niitä jatkuvasti pidä ja ne entiset kestää ja kestää ja kestää...
Ja se mekko

Muutamissa blogeissa on ollut vanhojenpäiväpuku jo esillä. Tässä meidän neidin. Kauniimpi se on kuin kuvassa, mutta nyt on ryttyjä helmassa. Niiden kanssahan meinasi tulla ongelma, kun kukaan meistä (tytär, minä, ompelija, kaavoja ei löytynyt) ei tiedetty, miten nuo rytyt oikeasti tehdään.
Puvusta tuli kuitenkin ihana ja selästäkin se kestää nyt riittävän korkealla, kun kiristettiin! Nyt vaan neiti ei saa lihoa grammaakaan! Ja löysin minä Lindeksiltä sellaista teippiäkin, jolla kiinnitellään vaatteita ihoon. Se löytö kyllä pelasti päivän, nyt minäkin voin käyttää muutamaa puseroa, joiden kaula-aukko tahtoo vähän roikkua...

Tässä joutuu vielä valvomaan, kun on leivinuunissa tuli. Kukaan ei huomenna jouda sitä lämmittämään ja tänäänkään ei aikaisemmin ennätetty ja täällä alkaa olla vähän kolakka.

Mutta nyt Teho-osastoa katsomaan.

5 kommenttia:

Nna kirjoitti...

Voi miten sievä leninki ja kauniin värinenkin. :) Mukavaa vanhojenpäivää!

MarjutJ kirjoitti...

Kaunis mekko! Meidän neiti oli mekon oston jälkeen kiinteytynyt ja mekon etuosa meinaa jäädä kenkien alle. Illalla tehtiin vielä hätäkorjausta siihen.

Nia kirjoitti...

Todella kaunis mekko hänellä ja pirteän värinen! Kyllä siinä kelpaa tanssahdella:)

amma kirjoitti...

Ihana puku!
Tota kirjaa oon päässy selaamaan ja oon ihan myyty!

maicher kirjoitti...

coof521
rig444
lye258
maid6547
maroom5