keskiviikkona, helmikuuta 25, 2009

Meillä taas otatellaan yhteen

Äh, nuo miehet, nuo miehet. Sen verran kuitenkin tänään rähähdin, että sain isännän imuroimaan. Olisko viime kerta ollut joskus... jaa... enpä muista... varmaan 2000-luvun alussa! Meillä vieläkin miespuoliset kuvittelee välillä, että pyykit peseytyvät aivan itsestään ja siirtyvät puhtaina komeroon ja valmis ruoka pöytään tipahtaa taivaalta. Ja roskat puhaltuvat itsestään pois lattialta ja roskikset juoksevat pihalle roskapönttöön! Ja varmasti olen kertonut, miten näitä sisähommia tehdään!

No, 15 v. miehenalku saa minut välillä raivonpartaalle ja silloin saa kuulla koko perhe, mitä mieltä minä olen naisten ja miesten töistä!

Ja sitten minua suututtaa, kun olen laskeutunut lapsen tasolle enkä pysty pitämään päätäni kylmänä. Mutta saa kai sitä äitikin joskus suuttua, saahan? Välillä vaan tuntuu, ettei kukaan auta minua ennen kuin suutun ja se taas suututtaa minua. Miksei vois joskus tehdä, kun minä nätisti pyydän!

Mutta nyt on ihan pakko laittaa kuva Here And There Cables -kaulaliinasta. Kolmas kerä Novitan Woolia on menossa ja yksi kerä vielä pitäisi neuloa. Enempää en neulo, vaikka poika tilasi mahdollisimman pitkän (?) kaulaliinan. Ohje on Pam Allenin kirjasta ScarfStyle.

10 kommenttia:

SatuU kirjoitti...

Saa äiti suuttua - ja pitääkin välillä! Meillä ainakin suuttuu ;-)
Ja kumma kyllä - ajan myötä alkaa oppikin mennä perille. Jotenkuten.

Tarja kirjoitti...

Saa suuttua,ja pitääkin.Meillä ei vaan miesväelle meinaa "mamman" oppi mennä perille : D

Ninni kirjoitti...

Kyllä saa suuttua, tottakai! Meilläkin ehkä ihan "joskus"... :)

Upean näköinen pinta tuossa huivissa! Wau!

MarjutJ kirjoitti...

Tottakai saa ja pitääkin välillä suuttua, koska välillä ei mikään asia mene muuten perille.

Kukka-75 kirjoitti...

Toistoa, toistoa, sitähän se äidin elämä on =)
Hieno malli tuossa huivissa!

stanna kirjoitti...

Tosi tutun kuuloista. Meillä mies on kotoaan oppinut (anoppi on ylisiisti, kulkee koko ajan luutu kädessä) ettei tarvi tehdä mitään. Hiukan tympii kun toinen jättää lehdet just siihen missä ne on luetuksi saanut, sitten ihmettelee et miksi niitä lojuu jokapaikassa? No miksköhän.

nirunaru kirjoitti...

äidin pitää suuttua säännöllisin väliajoin, muuten jälkikasvu voi saada päähänsä, että äiti on tunteeton kone jota saa kohdella miten tahansa kunhan muistaa kerran vuodessa voidella äitienpäiväkakulla. Meillä säännöllisyys tarkoittaa kerran päivässä, tarvittaessa useammin. Mutta sitä tulin kertomaan, etten ole arpajaisvoittoasi unohtanut ja hyvä tarkoitukseni onkin alkuviikosta tehdä asian eteen jotakin :).

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki saa kyllä suuttua, epänormaalimpaa se on jos kestää kaiken ihan tuosta vaan. Kyllä meilläkin 15v veli saa kaikki joskus raivostumaan.:D

Upea huivi!

Liisa kirjoitti...

Kyllä äiti saa suuuttua. ja sehän jo helpottaakin kun saa välillä oikein suuttua:)

Kirsi kirjoitti...

Meillä ei taida muut räjähtääkään kuin äiti. Pidän sitä kyllä minun oikeutenani.