sunnuntaina, helmikuuta 08, 2009

Teillä on vatsassa kakara

Tuli nuo mummo-vitsit mieleen, kun kävin perjantaina lääkärissä ja katarrihan siellä vatsassa meinaa olla. Kahden viikon Nexium-kuuri tuli ja jos ei sillä tokene, niin sitten tähystykseen. Minä voin kertoa tässä vaiheessa, että kyllä tokenee!! Ei paljon tähystykset innosta.

Niin nuo mummovitsit, jos joku ei ole vielä kuullut:

Huonokuuloinen mummo meni lääkäriin ja pois tullessa kertoi ukolleen: Mullon vatsassa kakara (vatsakatarri). Toisen kerran mummo tuli ulos lääkäristä ja ukko kysyi, mitä lääkäri sanoi. Mummo vastasi, että heikun keikun ja otti viiskymppiä (heikot keuhkot, siis) :-).

Se vitseistä. Viime viikko oli kyllä taas sellaista menoa ja meininkiä etten yhtään ihmettele, kun vatsa ei enää kestä perässä.

Mutta nyt taloon saapuneet käsityöaiheiset julkaisut. Helmikuun Suuri Käsityö -lehtikin tuli. Tällä kertaa en useammankaan selailun jälkeen löytänyt oikein mitään. Edellisessähän loppujen lopuksi olisi jotain tekemistäkin. Jotenkin en vaan tykännyt tämän lehden tuunatuista vaatteista ja koska en ole tilkkutöiden tekijä, niin anti jäi melko vähäiseksi. Ehkä parhautta oli asusteet -osio: huivit ja baretti.

Ostin myös itselleni Lean Ruutuvirkkausta -lehden, josta aion virkata pääsiäisverhot tuvan ikkunaan.
Ja tämä oli sitten LÖYTÖ! Eli olen tuota betonikirjaa hivellyt jo useampaankin otteeseen, mutta en ole hennonnut vielä ostaa. Nyt se löytyi ale-pöydästä. Jesss! Ensi kesänä aloitetaan pojan kanssa betonityöt! Suunnittelin jo viime kesänä, mutten kuitenkaan saanut aikaan mitään.
Neiti E:llä on nyt sit pitkät hiukset. On ne vaan ihanat. Pitäisköhän minunkin...
Ja näinhän siinä käy, kun liian harvoin imuroi! Imurikin pölyyntyy! Siis kai täällä pitäis ihan oikeasti siivota ja kunnolla!
Tämä taivas on kuvattu muutama päivä sitten. En kyllä nyt muista milloin. Mutta kaunis tuo taivas oli.
Käsitöitä... Juu! Ajattelin, että kun muutkin tekevät hys-hys -juttuja, niin minäkin kirjoittelen, että meneillään on hys-hys -käsityöt! Koska en osaa huijata, niin kerron, että mitään en oo saanut aikaiseksi! Ostin kyllä Big Ball Funnya yhden kerän ja ajattelin tehdä siitä Susun pompulakeepin tässä kohtapuoleen! Näkis vaan...

2 kommenttia:

TeSa kirjoitti...

Sairastaminen on ikävää, mutta jos lääkkeillä pärjää.
Ihanan "nopea" hiustenkasvu.

MarjutJ kirjoitti...

Paranemisia! Betonityöt ovatkin aivan uusi juttu, kun minulla vaan niitä pehmeitä arvoja...