torstaina, joulukuuta 23, 2010

Hyvää joulua!

Minä en ole stressannut siivouksien, korttien, ruokien enkä lahjojen kanssa. Osa on tehty, osa ostettu, kortteja ei lähetetty. Eilen siivottiin "uusi puoli" ja laitoin loput joulukoristeet, tänään siivottiin vanha puoli, siinä meni reilu tunti. Suurin stressi (no, ei se mikään stressi...) oli siitä, mitä syötäisiin ennen aattoa, ettei tarvitsisi vielä korkata jouluruokia. No, tänään syödään se perinteinen tapaninpäivälohi. Onpahan tällä kertaa tuore eikä kertaalleen pakastettu, kun tänään sen kävin ostamassa.

Muu porukka kävi hakemassa joulukuusen sillä aikaa, kun minä vietin aikaa hammaslääkärissä. Ei reikiä, vaan edellisen paikkauksen paikat olivat liian korkeita ja minä kuulemma puren hampaita yöllä. Jäljet ovat kuulemma näkyvissä! No, varmaan purenkin, en epäile yhtään. Mutta ne korkeat paikat aiheuttivat ongelmia. Joulukuusta en ole vielä nähnyt, mutta kunhan se on vihreä ja tuoksuu kuuselle, se riittää. 

Toivotan nyt kaikille täällä piipahtaville hyvää joulua vävynkokelaan tekemällä piparkakkutalokuvalla. Tää on hieno!! Minähän en noita viitsi enää väsätä, joten mukava yllätys!
Pidän tai en pidä joulutaukoa. Tapaninpäivänä meille tullaan asentamaan uusi nettisysteemi, nopeampi ja halvempi. Ei haittaa, kotonahan tässä ollaan.

Hyvänjouluntoivotuksin Pami

10 kommenttia:

Villiviini kirjoitti...

Hyvää joulua!

Sinikka kirjoitti...

Hyvää Joulua sinulle ja perheellesi!

Kaisa kirjoitti...

Syttyy ikkunalla joulunvalot
loistaa tähdet, tuoksuu joulupuu.
Hangen alle peittyy maat ja salot.
Kiire mainen hetkeks’ unhoittuu.
Avaa sydämesi joulun tulla
etsi todellista joulun tunnelmaa.
Huolet maalliset vaik ois sulla
joulurauha mieles valloittaa.

Ihanaa joulua!

Hepsi kirjoitti...

Joulutähden valoon
metsä nukahtaa.
Jokaiseen pieneen taloon
joulu tulla saa.

Hyvää joulua!

Marjut kirjoitti...

Hauskaa joulua sinulle ja koko perheelle:)

Saga kirjoitti...

Hyvää joulua!

Pirena kirjoitti...

Mukavaa ja Rauhallista Joulua Sinulle ja perheellesi!
Ihanan värinen se sinunkin shawlettesi.

Äipän touhut kirjoitti...

Komea piparkakkutalo, Rauhaisaa Joulua !

♥ Hannele kirjoitti...

Mukavia joulupäiviä.

Stanna kirjoitti...

Minulle kans hammaslääkäri ehdotteli että purisin hampaita öisin kun on railoilla muutama hammas... Vastasin vain että välillä päivisinkin. Meinas hammassuojat mulle laittaa öiksi mutta vielä en ainakaan ole moisia huolinut.