perjantaina, joulukuuta 17, 2010

22 leaves shawlette

Nyt on vissiin pakko heittää kutimet nurkkaan, kun muuten menee aika ihan istuskellessa ja neuloessa. Kyllä minä jo eilen virkkausmalleja katselin, mutta maltoin mieleni, etten ainakaan vielä aloittanut!!

Mutta tämä 22 leaves shawlette on valmis. Aivan ihan malli ja tykkäsin tehdä, vaikka alkuun vaikutti vaikealta. Juu, ja enhän minä koskaan tee mitään silloin kuin muut. Tästäkin huivista tuli vihjeet aika päiviä sitten ja sitä mukaa niitä tulostelin ja nyt vasta sain aloitettua - ja lopetettuakin. Näköjään tämä malli on nyt Ravelryssä myytävänä, joten en voi linkittää sitä mihinkään muualle kuin Lankakomeroon. Kiitos Päivi ihanasta huiviohjeesta. Täytyis varmaan maksaakin tuosta!

Tätä neuloessa tuli katsottua pari elokuvaakin: Oikeanlaista kemiaa ja P.S. rakastan sinua. Oikein viihdyttäviä ja hyviä elokuvia! Pidin kovasti. Tuota P.S. rakastan sinua -kirjaa olen monesti aikonut ostaa pokkarina, mutta ajatellut, että ensin katson sen elokuvana. Nyt voisin sitten vaikka lukeakin moisen.
Sen takia en voi osallistua Lapaskuuhun enkä Sukkasatoon tai muihinkaan tempauksiin, kun olen aina myöhässä näistä tai sitten liian ajoissa. Tai sitten muuten vaan kyllästyttää pian, kuten nyt tämä joulu. Aloitin ensimmäisten koristeiden ja valojen laiton ensimmäisenä adventtina ja nyt voisin vaikka korjata ne pois!! Vielä minulla on komeroissa koristeita ja vielä minä niitä pikkuhiljaa paikoilleen laittelen ja ehkä minä maltan nuo pitää esillä loppiaiseen saakka. Ehkä... :-)

Kävin eilen kuvaamassa vähän pihallakin. Tämä kranssi on ollut meidän keittiön pöydän päällä reilu 10 vuotta ja se on tätini tekemä. Nyt syksyllä laittelin kuivakukat ulos tuulettumaan ja siellä ne ovat saaneet ollakin. Tämä kranssi on tuulessa lennellyt moneen suuntaan ja kuivakukat ovat melkein karisseet, mutta näinkin se on todella kaunis!!
Sen takia laitoin kaikki kuivakukkajutut pihalle, kun en jaksanut enää niistä pölyjä puhallella. Ja onhan niitä kiva saada joskus uusiakin. Täytyypä kilauttaa tädille!

Tuota pihakoivua olen kuvannut ennenkin ja kaunishan se on, mutta tällä kertaa kuvasin tuon takana olevan pihakuusen takia. Se oli komea ennen kuin Asta päätti vähän madaltaa sitä. Onneksi tuuli katkaisi latvan pellolle eikä taloa päin.
Että tällaista tällä kertaa. Lähdenpä taas siivoamaan
Pami

9 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Että tuo huivi on sitten kaunis! Krnssi on myös hieno; meillä ei ole lainkaan kuivakukkia, koska en kuitenkaan muistaisi/viitsisi puhallella niistä pölyjä.

Siru71 kirjoitti...

Miulla on ihan sama juttu noiden lapaskuiden ja sukkasatojen kanssa, että en jaksa kuukautta vääntää pelkkiä sukkia tai lapasia. Kyllästyn alta aikayksikön. Samoin on käynyt miullakin myös Joulun kanssa. Voisin jo korjata kaikki koristeet pois, vaikkei kuustakaan ole vielä, leipomisetkaan ei innosta yhtään.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo huivisi!

Joo miekin olin sukka-ja lapaskuussa. Sukkakuuhun sain sentään neulottua muutamat sukat, se kun kestää 2 kk, mutta lapaskuu meni taasen ilman yhtään lapasta ja mitäs mie nyt sitten neulon kun lapaskuu meni jo? No tietty tumppuja :)

MariJ kirjoitti...

Ihana huivi, kauniit värit!

Hih, minä en ole "laittanut" joulua lainkaan, enkä taida laittaakaan. Ehkä aattoaamuna joululiina pöytään, ja kun se ensimmäisen syönnin aikana sotkeentuu niin pyykkiin vaan ja tavallinen liina tilalle. :) Viimeistään tapanina pois. Mää kestän katsella kodissani max. sen kolme päivää jotain joulujuttuja, mies ei sitäkään. ;) Ei meillä syödä edes jouluruokia tai leivonnaisia, sitä samaa ruokaa mitä normaalistikin. Mun lapsuudenkodissa piti niitä kinkkuja ja torttuja ja pipareita syödä ainakin kolme viikkoa, kyllähän siihen kyllästyi kun ei ollut mitään vaihtelua ruokapöydässä. Nykyään en jaksa syödä joulutorttua välttämättä edes joka vuosi. ;)

Sukka- ja lapaskuukausiin oon toistaiseksi jaksanut hyvin osallistua, mutta en oo ottanut niistä mitään paineita, eli on syntynyt se mitä on syntynyt. :)

Pirjo kirjoitti...

Onpas kaunis huivi! Noita on niin mukava tahdä, kun ehtisi vielä kaikkia käyttääkin.

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Kiva, että tykkäsit huiviohjeesta! Ja niillä talteen ottamillasi vihjeillä voit neuloa useammankin huivin, ei tarvitse maksullista ohjetta hankkia. Se on vaan niitä varten, jotka eivät älynneet knit-alongin aikana vihjeitä itselleen ottaa.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Voi että, miten ihana tuo huivi on.

Päivikki kirjoitti...

Kaunis tuli siun huivista! Tykkään noista väreistä.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana värinen ja kaunis huivi !