maanantaina, joulukuuta 27, 2010

Onhan joulu ohi, onhan...

No, ei se nyt niin kauhea juhla ole, etteikö sitä vähän voisi viettää, mutta kyllä sitä aina huokaisee helpotuksesta, kun se on ohi. Meillähän ei sitä oikein muuten vietetä kuin joulukuusi haetaan sisään ja minä laittelen jouluruokia pöytään. Mutta kun meillä syödään myös jouluna kaksi kertaa päivässä, niin tuntuu, että sitä törppöä on lämmiteltävänä aivan älyttömästi, kun taas normaalina päivänä perusruoan lisäksi on vain pari lisäkettä. Pyykkiä ja astioita pestiin ihan normaalisti ja kuusi karisi niin paljon, että imurin kanssa on heiluttava jatkuvasti. Tuo kuusi ei tule pitkään olemaan sisällä!! Meillä ei jouluna pahemmin mihinkään ajella, kun on nuo eläimet, joten kotona ollaan. Kävin minä vanhempien luona pikaisesti ja samalla näin molempia siskojanikin perheineen. 

Mutta sain minä valmiiksi toisen 22 leaves shawletten. Lankana minulla oli Zitronin Trekking hand art -lanka, puikot 3. Ja nyt on ihan pakko pyytää anteeksi huonoja kuvia, kun otin ne suurella herkkyydellä. Siis kamerassa on sellainen toiminto. Ei minua niin kauheasti tuon kuvaaminen itkettänyt. Lopputulos kylläkin!! Joskus luin, ettei tarvitse kirjoittaa, että anteeksi huonot kuvat, kyllä katsoja näkee, että ne on huonoja. Mutta nyt pyydän siis anteeksi! :-)

Pentikiltä kävin ostamassa tällaisia lasisydämiä, mutta yksi oli rikki. Laitoinpa reiästä huovutusvillaa sydämen väliin ja kiva tulikin.
Ja Ferrari -amarylliskin aloitti kukintansa tapaninpäivänä. Tuohon tulee kaikkiaan neljä kukkaa. Sipulin olen tilannut Positiivareilta ja se on nyt kolme vuotta vanha.
Ja sitten isäntä osti minulle oikein mieluisan kukka-asetelman. Meillähän ei pahemmin noita lahjoja ostella, joten käyn aina ihan itse ostamassa itselleni kukka-asetelman ja sanon sitten, että sainpas isännältä taas kauniin asetelman. Nyt meille kävi sillä lailla, että joulupukki lähettää osan lahjoista jälkilähetyksenä. Toivoin meinaan pleikkariin sitä Move -ohjainta ja se ei ennättänyt tulla vielä.
Isäntä sai puolestaan nuorelta parilta tämän Corgi-kalenterin, jossa heidän Hula on toukokuun kuvassa. Tämäkin oli minun toivoma lahja ja tulee keittiön seinälle meidän kalenterin pitopaikalle.
Tänään kävin sitten puhdistuttamassa hampaani, joten nyt on "puhtaat hampaat, raikas suu, hammaspeikko lannistuu" :-). Ihan mukava, kun on arki taas, pääsee huomattavasti helpommalla.

Pami

9 kommenttia:

Päivikki kirjoitti...

Kauniilta tuo siun huivi näyttää!

Pyry-mäyris kirjoitti...

Niin, meillä kävi hammaspeikko, vaikka hammaskeijua kyllä odoteltiin...

Äippä pyysi keuhmaan huivia, että todella upea.

Sari kirjoitti...

Kyllä niistä kuvista ainakin hyvin pääsi selville, miten upea huivi jälleen oli valmistunut.
Ja niinhän tuo joulu alkaa olla aikuisten kesken, ettei sitä enää niin "vietetä", kuin lasten ollessa pieniä.

Pike kirjoitti...

Joulu on ohi meilläkin, arkeen palattu uudenvuoden vapaita odotellessa. Tosin mitään häslinkiä ei meillä ollutkaan vaan varsin leppoisaa, niin rauhallista että siihen melkein tottui, vaan tänään töissä oli jo puuhakas arki edessä.

Kauniita huiveja olet saanut valmiiksi! Mie en kuin käytän puikkoja käsissä silloin tällöin, ei nyt ole oikein inspistä tai malttia paremminkin.

Mukavia vuoden viimepäiviä sullekin!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan näköinen huivi.
Värikin niin kaunis :)

Marjut kirjoitti...

Huivi on todella kaunis; kuvista viis:)

Oikein hyvää alkanutta vuotta!

Anitta kirjoitti...

Kaunis huivi ja upea väri.
Mukavaa alkanutta vuotta!

Susu kirjoitti...

Jos nuo kuvat ovat huonoja niin miten kaunis tuo huivi voikaan olla livenä kun se näissäkin on huikea!

ertzu kirjoitti...

Aivan upean värinen huivi..kaunista ja aurinkoista kevään odotusta