maanantaina, huhtikuuta 11, 2011

Keväiset prinsessaleivokset

Nyt salainen leivontaystävä -vaihto lähenee loppuaan ja minä olen lähettänyt viimeisen paketin eteenpäin. Paketit vastaanotti Henna Arkista aherrusta -blogista. Viimeiseen pakettiin virkkasin Mia Bengtssonin Amigurumi -kirjasta löytämälläni ohjeella prinsessaleivoksia. Näitä oli kyllä ihan kiva tehdä!! Kirja on minulla lainassa kirjastosta. Niin paljoa en ole vielä innostunut, että olisin itselleni ostanut.
Muuten paketin sisällöt löytyvät vastaanottajan blogista, mutta tässä vielä esimerkki ohjekorteista, joita tein jokaiseen pakettiin. Olen joskus pari vuotta sitten ostanut Lidlistä laminointikoneen ja nyt vihdoin pääsin sitä käyttämään ihan asiaan! Täytyisi vaan tehdä itsellekin. Kestäisivät reseptit puhtaina, kun tahdon aina välillä kippailla kirjojen päälle kaikenlaista, kuten kerran litran maitoa!
Mutta nyt viemään poika S:a kitaratunnille ja jospa illalla ennättäisin aloittaa kolmannen kerran pinaattitunikan neulomisen. Kaksi kertaa on nyt aloitettu ja purettu, mutta ohje alkaa olla jo aika hyvin sisäistetty!! Nyt muistan kaikki lisäykset ja jopa kaula-aukon, aivan varmasti. Tai jos nyt ei onnistu, niin langoista tulee jotain aivan muuta.

Ei kommentteja: