keskiviikkona, heinäkuuta 20, 2011

Alkuviikon tapahtumia

Maanantaina kävin hakemassa oman sonnin lihat kotiteurastajalta. Nyt saa taas kunnon jauhelihapihviä ja -pullia!!! Lisäksi taloon tupsahti 20 uutta sonnipoikaa eli hommia taas riittää. Yksi pojista on suomenkarjarotua ja jos se jää pienemmäksi kuin muut rodut, niin siitä tulee tulevaisuudessa sitten pakastimen täytettä. Ropsropsrops... kuului, kun lukijat hävisivät :-). Näin täällä maalla. 

Kävin ottamassa muutaman kuvan pihasta. Suopayrtti kukkii siinä entisessä hiekkalaatikossa, jossa viimeksi kukki puna-apilat.
Peurankellot ovat lisääntyneet niitylleni. Näitä on paljon.
Ja syysleimutkin alkaa jo kukkia. Pitäis varmaan ensi keväänä taas uudistaa tuota penkkiä, kun sinipallo-ohdakkeet alkavat viedä tilaa syysleimuilta. Ja nuo siankärsämöt ei kuulu kuvaan mukaan, mutta tässä talossa on vähän laiskoja kitkijöitä! Ai, vähän laiskoja vai...
Ja koristekrassit alkavat kiipeillä heinäseipäitä ja pajuaitoja pitkin.
Ja sit tää meidän Ansa. Näin hän syö!! Tassut kupissa ja naama on sitten sen näköinen ja haju sen mukainen! Ansaa on pesty jo muutaman kerran, kun ei vaan jaksa haistella!! Juu, ja älkää pelästykö noita sähköjuttuja. Niissä ei kulje sähköä!!
Oiva puolestaan on kiinnostunut kankaista! Tuleekohan siitä räätäli...
Kissojen kanssa tahtoo mennä aika, kun ovat kovin sylikissoja ja lisäksi vaikka osan tarpeistaan tekee hiekkalaatikkoon, niin osa menee jonnekin muualle. Lisäksi tuo Ansan tyyli syödä aiheuttaa sotkua ympäriinsä. Lakatulla mäntylattialla näkyy kivasti tassunjäljet...

Mutta neulottukin on, valmista ei vaan ole vielä tullut, mutta ehkä tällä viikolla!!
Hyvää loppuviikkoa toivottelee
Pami

10 kommenttia:

Villiviini kirjoitti...

Kiitos samoin, siis viikonloppua! Tämä täti ei ainakaan säikähtänyt. Tuli mieleen lapsuus ja tallinvajan eduskoivuun ripustettu vasikka, pää alaspäin, maha auki. Lapset tietysti oli komennettu sisälle, mutta yläkerran ikkunasta oli hyvä näköyhteys.

Anonyymi kirjoitti...

Elämä on :) Ihania kissanpentukuvia. Ne on niin söpöjä.

Lisa kirjoitti...

Vau mitä söpöläisiä! :D Olen suuri kissafani ja tollasista karvapalleroista ei malttaisi päästää silmiään!

Mieluummin syön itsejauhetusta lihasta tehtyjä pullia kuin jotain kaupan mössöä.

Terveisin lihansyöjä

Pirena kirjoitti...

En minäkään mihinkään kaikkoa. Tietää ainakin mitä syö kun on itsekasvatettu.
Voi noita pieniä kisuja. On ne niin hellyttäviä. Toivottavasti oppivat kaikki hyvät tavat. Eivät taida vielä olla 12-viikkoisia.

Anitta kirjoitti...

Vähänkö oon kade tuosta "oikeasta" jauhelihasta. Ja varmasti tuoretta.
Ihanat pörrökisut sinulla. Haiseeko se kisu sen takia, että ruuassa on kalaa. Minä ostin joskus siililleni kanaa hyytelössä ja se oli niin hyväntuoksuista, että teki mieli maistaa.

Sonja kirjoitti...

Ei me mihinkään kaikota, et pääse meistä ihan noin helpolla! ;) Kaupunkilaisena voin vain kateellisena todeta, että kyllä kelpaisi minullekin "oman pihan" lihat, tietäisi ainakin mitä syö ja saa varmasti ilman arominvahventeita!

Muista vähän katsoa tuon Oivan kangastouhun perään, vaikka se olikin kyllä hiiri joka viimeksi kissalle takkia ompeli... Mene ja tiedä onko kissaräätäli hiirtä taidokkaampi... :)

Marjut kirjoitti...

Juu mukavaa viikonloppua sinne myös. Olisihan se mukavaa löytää täältä joku tila, josta voisi edes ostaa lähilihaa, kun ei taajama-alueella voi oikein omiakaan pitää.

varjoyrtti kirjoitti...

Siankärsämöhän on hyvin vanha rohdos- ja maustekasvi. Miä oon joskus tilannu siemeniäkin, sitä löytyy monen värisenä, heh.

AnniP kirjoitti...

Suloisia lapsukaisia! Kiitos peurankellon nimestä, eilen viimeksi tuoksuttelin omaani ja koitin kysellä vaan eipä tuo paljastanut nimeään.

Tassu kirjoitti...

Meidän porukat tässä katselee Ansan uintikuvia eikä enää ihmettele ollenkaan sen ruokatottumuksia. Se ruokakuppihan on uima-altaan kokoinen! Pakkohan siinä sapuskassa on sit uida...
Äiskä ihastelee miten söpöjä pennut ovat mut Karvinen sanoi sille et pikkukissat on aina. Mä olen kyllä sitä mieltä et me isot kissat ollan kans söpöjä.