keskiviikkona, heinäkuuta 27, 2011

Arvontavoittoja

Ihan ensin kiitos klipsuvyökehuille! Se oli ensimmäinen ja nyt sitten mietinnässä on toisenlainen, kun tuossahan ei ole mitään säätömahdollisuutta. Se on just mun mahalle tehty! :-)

Sitten arvontavoittoja. Yllättävän hyvin minua aina noissa arvoinnoissa lykästää. Välillä sen takia en edes osallistu, ettei mene toisilta mahdollisuudet :-). Marilla oli tällä kertaa niin hienot palkinnot, että pakkohan se oli yrittää ja eilen tuli postista aivan ihana leivänpistelijä. Kiitos Mari vielä kerran!
Nyt minä olen kokeilemassa voittoa Herkulliset ajatukset -blogissa. Kannattaa käydä tutustumassa aivan ihaniin huopaherkkuihin. Taas jotain, mitä voisi kokeilla!! Sitten joskus... :-)

Vaan nyt touhuamaan muuta. Aamusta siivottiin neiti E:n kanssa, kun neiti aikoo pitää huomenna Amway-kutsut. Juu, huomenna voi sitten siivota uudestaan ennen kutsuja, kun talossa on kaksi kissaa ja kaksi koiraa (ja kaksi miestä), niin tuo lattia on hetkessä sen näköinen, ettei luuttua olisi nähnytkään.

Edelleenkin hellettä piisaa
Pami

5 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Onnea voitosta! Amway:stä en ole koskaan kuullutkaan, mutta ei minua millekään kutsuille enää kutsutakaan, kun ostohalukkuus on aika nollassa.

♥ Hannele kirjoitti...

leipäpistelijää käytän paljon, vaik ei mul noin komeeta

Outi kirjoitti...

Hieno voitto! Miehen siskokin myy Amwayta ja me aletaan olla melkein kyllästyneitä tuotteisiin ;) Kotiin on eksynyt kosmetiikkaa, pesuaineita ja yksi sikakallis paistinpannu. siitä Loc-pesuaineesta (vai mikä sen nimi nyt olikaan) tykkään, riittoisaa ja tehokasta.

Anneli kirjoitti...

Paljon onnea , on aina niin kivaa voittaa :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onnea kivasta voitosta.