tiistaina, heinäkuuta 26, 2011

Klipsuvyö

Tämän piti valmistua jo eilen,mutta (huoh sentään) olin saanut virheen näinkin yksinkertaiseen työhön. Lankana minulla oli sama Puro Batik kuin pinaattitunikan helmassa, joten kuvauskin sujui parhaiten sen päällä. Kiinnitys on housuhakasilla ja kiinnityskohtaan virkkasin krysanteemin Anna kaikkien kukkien kukkia kirjasta. Tykkään!!
Perunankukkakin on kaunis kukka, etenkin kun tietää, että tuolta saa vasta kaivettua uutta perunaa. Ihan toista kuin kaupan perunat. Juuri luin jutun, että kaupat ottavat uutta perunaa jopa viikon annoksen kerrallaan ja vaikka tuottajat myisivät vain päivän satsin, että kuluttajat saisivat kunnon perunaa, niin se ei näille kauppaketjuille kelpaa!!! Kummallista tämä Suomen ruokapuoli! Juu, ja tämä kukka on siis meidän omasta pienestä perunamaasta, josta tulee koko talveksi perunat.
Ja sit nää meidän sulokkaat. Ne on aivan ihania nukkuessaan ja syödessään :-). Näistä tulee kyllä mieleen aivan meidän esikoinen, joka huusi joka sekuntti, jos ei oltu seurana. Neiti E kysyikin tässä yksi päivä, että meinasittekos jättää hänet yksin. Juu, silloin kun äiti olisi halunnut syödä... :-)

Edelleenkin helteisin terveisin
Pami

13 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Aika ihana tuollainen klipsuvyö:)

TeSa kirjoitti...

Rohee sekä kaunis vyö.

Henttu kirjoitti...

Oiken harmittaa kun ei itse osaa tehdä mitää :( Mutta kiva kun joku osaa. Ja itsekkin tahdon kissanpennun ja kissa kuume vaan nousee kun kuvia katselee...

Sirpa kirjoitti...

Upea vyö! Vinkkaappa vähän,miten sen teit :) Klipsuja meinaan olis jonkun verran :)

päivi-helena kirjoitti...

OiOI kun on hieno! Kukka sopii koristeeksi tosi hyvin.

Auli kirjoitti...

Nämä klipsut kyllä todellakin saa mielikuvituksen rullaamaan. Tästäkään ei kyllä heti tajuis mistä tämä on tullut. Kisut on niiiiin mahdottoman söpöjä,!

Mari kirjoitti...

Oh, miten kiva vyö! En ole kokeillut tehdä noita klipsujuttuja, mutta näyttävät mukavilta :)

ertzu kirjoitti...

kivan näköinen vyö mutta kisulit vie voiton

Inkeri kirjoitti...

Hieno vyö!

Anneli kirjoitti...

No kylläpä vyöstäsi tulikin upea ja kukka sopii kuin nenä päähän :)

Anitta kirjoitti...

Onpas upea vyö. Tuta pitää itsekin kokeilla tehdä.
Ja kisut on söpöjä.

varjoyrtti kirjoitti...

Ahaaa... tuollai niitä klipsuja voi käyttää. Meitäkin on jo pyydelty laittaan klipsut talteen, mutta eka kerran näin niistä jotain tehdyn. Tykkään kyllä, hieno!

Anonyymi kirjoitti...

Aika pähee vyö!