torstaina, heinäkuuta 21, 2011

Kevyt kesävaihto

Nyt on niin kuuma, että olen viettänyt melkein koko päivän ilmalämpöpumpun viilennyksessä sisällä. Joten joutaa vähän bloggaamaankin näin keskellä päivää :-)

Otin osaa Novitan keskustelupalstan kevyeen kesävaihtoon ja sain sieltä tänään paketin. Aivan ihanan paketin Yuna81:lta (Novitan blogi, ei voi linkittää). Paketissa oli minulle uutta, vaikka paljon olen kuullutkin, lankaa GarnStudion Muskatia, ihanan värinen patalappu, teetä, Kool Aid -väriä sekä eteeristä öljyä. Paketti oli siis aivan ihana. Kiitos!!
Nestorille (blogiton) puolestaan lähetin Tonia lankaa (siitä oli muuten maininta heinäkuun Suuri käsityö-lehdessä), karkkeja, kynttilöitä ja sitten vähän puujuttuja: patavahdin, pienen pyykkipojan ja tuubipuristin/pussinsulkijan.
Kiva vaihto!! Tekisi mieli osallistua uuteen salaiseen neuleystäväänkin, mutta kun välillä tuntuu, ettei keksi mitään ja välillä ideat pursuu "yli laidan". Täytyy nyt vielä miettiä, kun sekä paketin laitto ja paketin saaminen on kuitenkin yhtä jännittävää :-).

Kiitos noista lihakommenteista. Sen takia mainitsin tuon suomenkarjasonnin, kun joku on sanonut, että siinä on parempi liha kuin näissä nykyaikaisissa maitoroduissa. Suomenkarjahan on siis alkuperäisrotuja ja sitten on tullut nämä ayrshireläiset ja friisiläiset. Ja nykyisin friisiläisiinkin on sekoitettu holstein-rotua, joten ne ovat oikeastaan holsteineja. Suomenkarja ei vain kasva kovin suureksi, joten jos se selkeästi jää pienemmäksi, niin se syödään itse. Ja kiitos Varjoyrtti, kun kerroit, että siankärsämö onkin hyötykasvi :-).

Helteisin terveisin 
Pami

4 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Kivoja paketteja. Onkos Tonia sitä lankaa, mistä saa tehtyä hauskoja huiveja?

Minä itse kirjoitti...

Just Tonia on sitä lankaa, josta saa röyhelöhuiveja.

sirimi kirjoitti...

Mukavia paketteja! Itse en ole koskaan osallistunut vaihtoihin. Pitäisi varmaan joskus uskaltautua. :)

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Mukavia paketteja. Minäkään en ole koskaan osallistunut noihin vaihtoihin.. voisi joskus kokeilla..