tiistaina, joulukuuta 27, 2011

Ennättäiskös blogata

Kuten koko Suomen maassa, meilläkin tuo sähkön saanti on nyt vähän ongelmallista. Toisaalta taas ei, koska meillä kotieläintilallisina ollaan näihin varauduttu ja meillä on traktorilla toimiva aggregaatti. Kovin pitkään ei pojat tuolla navetassa odottele vettä ja ruokaa, vaan sitä on oltava saatavilla säännöllisesti. Nyt vaan sähköt vilkkuu, niin ei koskaan tiedä, mitä tapahtuu.

Kiitos erittäin paljon ihanista jouluntoivotuksista!! Niitä oli ihana lueskella ja tiedänpähän, että näillä minun höpötyksilläni on lukijoita, vaikka käsityöintoa vielä odotellaan. 

Tämä on myös aika paljon Ansa-postaus. Siis minusta nuo Ansan tassut ovat vaan niiiin ihanat!! Ne on paljon isommat kuin Oivan, vaikka Oiva onkin muuten isompi. Lisäksi Ansa on paljon seurallisempi, joten siitä saa parempia kuvia. Näissäkin kuvissa Ansa on tarkkailemassa mitä tietokoneella tapahtuu. Tällä kertaa ei kauhean paljon pompita näppiksellä. Joskushan siihen voidaan käydä vaikka nukkumaan!


Sitten vähän meidän paikan joululahjoja. Nykyisin meillä lahjotaan vain tarpeellisilla ja erittäin halutuilla tavaroilla. Lahjamäärä on pieni, mutta sitäkin halutumpi. Tässä esittelen meidän aikuisten lahjat. Isäntä halusi jo viime vuonna tuon yhden kupin kahvinkeittimen. Hän sitten tilasi tuon jo ennen joulua, mutta tämä oli paketissa jouluun saakka ennen kuin otettiin käyttöön. Tuo on Pauligin  Cupsolo.
Lisäksi sain neiti E:n poikakaverilta joulukukan. Oli tosi ihana yllätys, kun se minun kasvattama amaryllis sitten lakastui melko nopeasti.
Ja minä sain TÄMÄN!! No, tämäkin odotti paketin avaamista pari viikkoa. Olin antanut isännälle "vihjeen", että haluan hieromasa... eiku hieromatuolin, kun siitä on monelle vaivaiselle ollut apua. No, pari kertaa tuossa on nyt tullut istuttua ja istuishan siinä enemmänkin, mutta alkaa olla pikkuisen selkälihakset hellät ennen kuin tottuu!
Joku epäili, ettei kissaperheessä joulukuuset pysy pystyssä. Meillä on kissat ottaneet kuusen näin rauhallisesti. Yksi joulukoriste on pilputtu siten, että kissat ottivat sen ensin kuusesta ja sen jälkeen Hula-koira teki siitä selvän. Kyseessä oli villalankatonttu.

Tää kuusikuva ei ole hyvä, mutta tuollainen kuusi meillä on.
Hyviä joulunvälipäiviä toivottelee Pami

2 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Oletpa ollut kiltti, koska olet noita ihanuuksia saanut. Tuollainen hieromatuoli olisi kiva.

Susu kirjoitti...

Voi miten suloiset tassut!
Minä vähän kauhistelin miten mahtaa käydä vanhempieni joulukuusen kun mentiin Tassun kanssa jouluviettoon. Kuusi sai olla rauhassa kun riiviö terotti kynsiään lasikuitutapettiin...