perjantaina, joulukuuta 02, 2011

Siirrytäänpäs sitten kesästä jouluun

Aika monta joulukalenteria näyttää blogeissa olevan ja minäkin sellaista suunnittelin, mutten sitten jaksanutkaan joka päivälle miettiä jotain. Ehkä ensi vuonna... Mutta ajattelin nyt vähän kertoilla meidän perheen jouluvalmisteluista. Yleensä olen aloittanut ne ensimmäisenä adventtina ulkovalojen laitolla, mutta nythän me olimme adventtina poissa, joten ehkä ensi sunnuntaina laitellaan valot. Tai joskus...

Meillä on aivan ihana lomittaja, joka tuo joka vuosi ovikranssin. Tämänvuotinen kranssi on tässä.
Ja neljä vuotta vanha amarylliksen mukulakin vielä kasvaa. Lajikkeeltaanhan tuo on Ferrari. Ruukku oli aivan tavallinen valkoinen, joten tuunasin vähän sitä foliopaperilla, nauhalla ja rusetilla. Lisäksi laitoin tekopihlajanmarjoja ja oikeaa jäkälää mullan päälle.
Kuten alemmasta kuvasta näkyy, lunta ei enää ole ja vettäkin tulee taivaan täydeltä. 

Joulunodotusterveisin Pami

5 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Kaunis kranssi ja amarylliksen ruukku on tuunattu nätiksi.

Sonja kirjoitti...

Onpa ihana kranssi! Innolla odotan amarylliksen kuulumisia... mutta mitenkäs ne teidän kissankiemurat siihen suhtautuu? Meillä lienee tyytyminen hyasintteihin, niistäkin varmasti on painikavereiksi ;)

Päivikki kirjoitti...

Rauhaisaa joulunodotusta siullekin!

Susu kirjoitti...

Tonttuverhot on hienot! Itse en vaihda verhoja koskaan...

kisa kirjoitti...

Kaunis krassi! Ja kiitos joulupallojen ohjeista,tosin mun ensimmäisistä joulupalloista tuli enemmän joulupäärynän,kuin pallon näköisiä :)