torstaina, joulukuuta 15, 2011

Lunta tulvillaan...

No, EI TOD!!! Tällä hetkellä tulee vettä taivaan täydeltä. Taitaa hävitä viimeisetkin lumet. Ei kyllä toinna valittaa, kun eihän sille mitään mahda, joten eiköhän tässä nautita hämäränhyssystä. 

En ole blogannut, kun jostain syystä en saa tuolla idioottivarmalla järkkärillä kunnon kuvia. Tänään luovutin ja otin pokkarin taas käyttöön ja sain tärähtämättömiä kuvia aikaan. Olisin varmaan saanut järkkärilläkin, mutten nyt oikein malttanut tutkia, mitkä asetukset olisivat parhaimmat tähän pimeyteen. 

Olen kyllä saanut käsitöitäkin aikaan, mutta en ole vielä kuvannut niitä, joten niistä sitten myöhemmin. Tämän käsityön eli kummilusikkataulun tekaisin tänä aamuna. Neiti E on joskus aikoja sitten väsännyt tuon leikkuulaudan enkä tietenkään ole hennonnut käyttää sitä. Leikkuulauta on sitten pyörinyt koristeena milloin missäkin ja tänä aamuna se sai pintaan muutaman naulan ja lusikat. Oikein onnistunut - minusta!
Viime vuonna, vai olikohan toissa vuonna, näpertelemäni linnut pyrähtivät tuvan ja keittiön väliseen oviaukkoon.
Viime vuonna linnut olivat noissa hirvensarvissa, mutta nyt sarvet saivat joulupallot koristeekseen.
Ja sitten lasten lelulaatikosta pelastamani nallet. Neiti E oli laittamassa nuo kirpparille, mutta tajusin, että nehän ovat pukeutuneet hyvinkin jouluisasti!
Tänä iltana olisi lähdettävä Mikkeliin, kun pojalla on taas kitaraesiintyminen. Kuukauden päästä poika S täyttääkin 18 ja saa sen jälkeen ajokortin. Sen jälkeen ei varmaan tarvitse enää kuskailla. Vaan onhan se kiva käydä katsomassa ja kuuntelemassa esiintymisiä. 

Hyvää torstai-iltaa toivotellen Pami

3 kommenttia:

Hannelen paratiisi kirjoitti...

kiva keksintö näyttää kauniit lusikat

Marjut kirjoitti...

Kummilusikkataulu on kiva idea! Olen itsekin harkinnut, mutta miehen lusikka on kateissa.

Sirpa kirjoitti...

Jouluisen näköistä teillä! Kummilusikkataulu on kiva idea!