perjantaina, tammikuuta 11, 2008

Ja kilo lankaa...

Tässäpäs tämä Novitan Jenga-langasta tehty torkkupeitto. Idean sain syksyn Novita-lehdestä (2007) ja koska paikallinen Tokmanni möi juuri tuota lankaa tarjouksessa, niin torkkupeitto oli saatava, vaikkei ollut niin tarvettakaan...

Koska ostin lankaa 1100 g, niin aloitin tekemään Jenga-vyötteen mukaista kaulaliinaa tupsuineen. Siihen menee ohjeen mukaan tuo loput 100 g.

Ainakin tässä vaiheessa olen reilussa 50 g/pv vauhdissa, mutta kohta on aloitettava ristipistotyöt ja virkkaamisetkin. Ja eilen tuli ostettua lisää lankaa... Mutta siitä joskus myöhemmin, kun tulee valmiita töitä kuvattavaksi, jos tulee...!

Muuten, olen löytänyt aamujeni ratoksi ja neuleajaksi uuden ohjelman, tai siis vanhan: Bill Cosby -showta näytetään KinoTv:llä joka aamu kello 10. Ihana sarja! Tulle ihanat nuoruusajat mieleen, kun tuota sarjaa aikoinaan katselin.

Niin ja anteeksi taas etukäteen, jos tulee haamupäivityksiä: tässä virittelen blogipohjaa hiukan! Yritän kyllä olla tekemättä haamupäivityksiä. Nytkin on aikaa reilu tunti muokata ennen kuin päivitys näkyy listoilla.

5 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Kaunis peitto! Minullakin olisi torkkupeitto 'to-do'-listalla.

Kukka-75 kirjoitti...

Muhkea peitto. Kiitos kommentistasi. Osasin näköjään asetella kallot oikein kuvaan, hih. Laskurisi näyttää muuten hienot 16000, perässä tullaan, vielä on pitkä matka =)

Anonyymi kirjoitti...

Blogissani on jotain sinulle. Kunhan kirjoitan jutut uudestaa. Tilttas juuri tallennus vaiheessa.

-Kirsi-

Anonyymi kirjoitti...

Blogissani on jotain sinulle. Kunhan kirjoitan jutut uudestaa. Tilttas juuri tallennus vaiheessa.

-Kirsi-

Teija kirjoitti...

Mäkin katoin sillon Novitasta sitä peittoo että hieno.Mutta silloin Jenga oli normihintasta eli melko kallista, niin jäi vain haaveiluasteelle. Mutta onhan tuo niin hieno että ei auta muuta kuin alkaa kyttään sopivia tarjouksia, aika hyvin se Jenga on tässä välillä jo tarjouksessa ollukkin....