torstaina, tammikuuta 17, 2008

Pannualusta!

Eilen tuli sitten väkerrettyä kahvipussi-
pannualunen loppuun päänsärky- ja muiden ahdistus-
kohtauksien välissä.
Kuvasin pannualusen molemmilta puolin.

Jostain kumman syystä tuo alunen ei vaan kestä kunnolla kasassa!!!
Katja taisi neuvoa, että kannattaa silittää silitysraudalla, niin pussien alumiinipinnat ottavat kiinni ja näin se voisi kestää paremmin kasassa. Muistankohan väärin... Täytyy kokeilla tänään, kun näkyy muutenkin tuo silitettävien vaatteiden pino taas kasvavan. Yleensä harrastan vaatteiden silitystä sunnuntaisin, mutta viime sunnuntaina oli niin paljon lakanoita mankeloitavana, ettei enää kiinnostanut seistä pidempään kodinhoitohuoneessa.

Isäntä kertoi, kun tuli eilen illalla kuoroharjoituksista, että nyt on jotain sellaista tautia liikkeellä, missä koskee kovasti päähän. Taitaa olla minulla se tauti. Onneksi tänä aamuna ei enää kuin vähän tuntuu päässä. En ole tarvinnut edes särkylääkkeitä, mutta pääni kyllä muistan koko ajan! Jospa tänään jaksaisi ottaa jo puseroneuleen käteen, kun tuli kerran ne langatkin hommattua. Tai sitten alan tehdä jotain aivan muuta...

Valokuvia on helppo ottaa kaamoslampun valossa. Valoa riittää! Sen takia kuvat on nykyisin otettu samassa paikassa toimistohuoneen pöydän ääressä. Myöhemmin keväällä voi taas tulla jo vaihtelua! :-)

5 kommenttia:

orvokki kirjoitti...

Kiitos kommentista. Huivi on ihanan näköinen tuossa ala puolella.
Olen myös tehnyt noita pannun alusia

Anonyymi kirjoitti...

minä en ole vielä jaksanut vielä jatkaa pannunalusta. Ollut tuota muuta puuhaa.

-Kirsi-

MarjutJ kirjoitti...

Minullakin on yksi lahjaksi saatu pannunalusta ja olen yrittänyt saada selville, miten se on tehty, muttei ole onnistunut.

stanna kirjoitti...

Moi! sellaista tulin kertomaan että You make my day lähetys on juuri saapunut sinullekin. Ihana blogi jossa saa paljon ideoita.

Katja kirjoitti...

Hyvähän siitä siun alusesta tuli :)

Katja
marjapuuro.vuodatus.net