tiistaina, tammikuuta 22, 2008

Ei vieläkään valmista...

...mutta varmaan jo tänään valmistuu tytön peruskaulahuivi Mambosta. Ainakin yritän saada sen valmiiksi.

Mutta nyt olis aika laittaa tuo Nukkumatti oikeaan aikaan töihin! Minä en oikein pidä siitä, että hän jättää minut yksin valvomaan vielä kahden aikaan yöllä!! Kyllä se pitäisi töihin tulla kuten ennenkin eli ennen yhtätoista. Sen lisäksi vielä herättää aamulla kello kuusi päänsärkyyn ja korvakipuun, joka jäi edellisessä postauksessa mainitsematta. Kaiken huippu oli se, että olin aivan varma, että isännän kelloradio on päällä, kun kuuluu puhetta. Nousin istumaan, mitään ei kuulunut, jälleen laitoin pään tyynyyn ja puhetta alkoi kuulua. Siis minä kuulen harhoja. Ei se toisaalta mitään, jos on mukavaa juttuseuraa eipähän tarvitse yksin olla. No, leikki leikkinä. Mutta kohta on pakko lähteä käväisemään lääkärin luona, jos tämä olo ei ala parantua.

Katsoin muuten eilen aivan ihastuttavan elokuvan, oikein lällylällyn: Elisabethtown. Siis Orlando Bloom on IHANA!!! Muuten elokuvan juoni oli kyllä ennalta arvattava, mutta oikein sopiva neulomiseen. Naispääosaa esitti Kirsten Dunst. Pidän kyllä hänestäkin. Vaikka vähän kateellinen olinkin, kun pääsi Orlandoa pussailemaan :-))

Mutta saattaa olla, että tänään tulee toinenkin postaus, kunhan saan valmista taas aikaan, tai sitten ei...

Nyt en huomannut Canal-kanavilla mitään hyvää elokuvaa. Mutta saattaahan siellä olla "helmiä", joista ei tiedäkään. Eilen vähän harmitti, kun näin Tohtori Housen (en nyt saa päähäni näyttelijän nimeä, siis Hugh Laurien - heti tuli mieleen) vain osittain. Sitä nyt vahdin, milloin tulee uudestaan.

Niin, olen laittanut tuonne sivuun laatikon nimeltään Päivän paras. Päivitän sitä, kun päivitän tätä blogiani muutenkin. Löysin kirjan, jossa noita arjen letkautuksia on, ja ainakin minun huumorilleni ne sopivat vallan mainiosti! :-)

3 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Mun entinen työkaveri alkoi kanssa "kuulla ääniä" ja diagnoosi oli korvatulehdus ja hoitona kai antibiootit. Ehkä lääkärissäkäynti kannattaisi, ennen kuin äänet ottavat täysin vallan :)

Esikko kirjoitti...

Orlando viehättää tälläisen keski-ikäisen rouvashenkilön silmääkin. Canaleilla pyörii myös iki-ihana Holiday. Joko olet sen katsonut - romanttinen komedia.

Kirsi kirjoitti...

Sinut on haastettu blogissani!